spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΤρίπολη: Ξεκινά το έργο ανάπλασης της πλατείας Ριζών

Τρίπολη: Ξεκινά το έργο ανάπλασης της πλατείας Ριζών

Στους 12 μήνες το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Δεν κάνουμε διαχωρισμούς, ανάμεσα στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες, σημείωσε ο Κ. Τζιούμης.


Υπογράφτηκε, ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και την ανάδοχο εταιρεία «ΜΑΡΔΑΣ Β. – ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ Ν. – ΚΑΤΟΣΤΑΡΑΣ Η. Ο.Ε.», η σύμβαση για την ανάπλαση της Πλατείας Ριζών.

Ένα σημαντικό έργο, που αναβαθμίζει τις Ρίζες, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Τεγέας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΤΑΠ ΤΟΚ της περιφέρειας, είναι προϋπολογισμού 278.800 € και έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 12 μήνες.

Περιλαμβάνει την πλήρη ανάπλαση της υφιστάμενης πλατείας με την πλακόστρωσή της με νέες τσιμεντόπλακες και πλάκες μαρμάρου, την τοποθέτηση νέου σύγχρονου φωτισμού, τη δημιουργία κινήσεων και στάσεων για τους πολίτες με τοποθέτηση τριών νέων καθιστικών- γλυπτών και βέβαια πλήρη προσβασιμότητα ΑΜΕΑ σε όλη την πλατεία και στον Ιερό Ναό.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου, δήλωσε: “Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, για να εξασφαλίσουμε σύγχρονες υποδομές και έργα για τον Δήμο Τρίπολης. Η σημερινή σύμβαση αποτελεί αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο μας και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΤΑΠΤοΚ».

Εξ αρχής, η δημοτική μας αρχή, έχει καταστήσει σαφές ότι δεν κάνει διαχωρισμούς, ανάμεσα στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες. Είμαστε υπέρ μιας ισόρροπης ανάπτυξης και προσπαθούμε διαρκώς να καλύψουμε ανάγκες που υπάρχουν τόσο μέσα στην Τρίπολη, όσο και στα χωριά μας. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, με προσήλωση, καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων