Σπάρτη: Διευρύνει τα συστήματα ελέγχου στα δίκτυα νερού

0

Το έργο «επέκτασης υπαρχόντων συστημάτων παρακολούθησης και αυτόματου ελέγχου διαρροών και υδραυλικών λειτουργικών παραμέτρων σε υφιστάμενα δίκτυα μεταφοράς και διανομής νερού στη Δημοτική Ενότητα Σπαρτιατών» πρόκειται να υλοποιήσει η ΔΕΥΑ Σπάρτης.

Η σύμβαση του έργου, με συνολικό προϋπολογισμό μελέτης 913.200 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%), υπεγράφη στις 11 Ιουνίου μεταξύ του προέδρου της ΔΕΥΑΣ κ. Θεμιστοκλή Πατσιλίβα και του εκπροσώπου της εταιρείας ΑΚΑΤΤ ΑΕ κ. Κωνσταντίνου Κατσιαβριά.

Η μελέτη συντάχθηκε το 2016 και υποβλήθηκε για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται το 2018.

Η μελέτη επικαιροποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και το 2020 προεγκρίθηκε η διακήρυξη της προμήθειας. Ο ηλεκτρονικός – διεθνής διαγωνισμός διενεργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ ακολούθησε η διαδικασία ελέγχου και αξιολόγησης των τεχνικών και οικονομικών προσφορών.

Τον Μάιο του 2021 εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης και στις 11/6 υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια, ποσού 872.015 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Η συνολική διάρκεια της σύμβασης ανέρχεται σε 39 μήνες (παράδοση προμήθειας, εκπαίδευση, τεκμηρίωση και δοκιμαστική λειτουργία).

Ανάδοχος της προμήθειας είναι ο οικονομικός φορέας: «AKATΤ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. AKATΤ ΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ