spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΣπάρτη: Διευρύνει τα συστήματα ελέγχου στα δίκτυα νερού

Σπάρτη: Διευρύνει τα συστήματα ελέγχου στα δίκτυα νερού

Το έργο «επέκτασης υπαρχόντων συστημάτων παρακολούθησης και αυτόματου ελέγχου διαρροών και υδραυλικών λειτουργικών παραμέτρων σε υφιστάμενα δίκτυα μεταφοράς και διανομής νερού στη Δημοτική Ενότητα Σπαρτιατών» πρόκειται να υλοποιήσει η ΔΕΥΑ Σπάρτης.

Η σύμβαση του έργου, με συνολικό προϋπολογισμό μελέτης 913.200 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%), υπεγράφη στις 11 Ιουνίου μεταξύ του προέδρου της ΔΕΥΑΣ κ. Θεμιστοκλή Πατσιλίβα και του εκπροσώπου της εταιρείας ΑΚΑΤΤ ΑΕ κ. Κωνσταντίνου Κατσιαβριά.

Η μελέτη συντάχθηκε το 2016 και υποβλήθηκε για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται το 2018.

Η μελέτη επικαιροποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και το 2020 προεγκρίθηκε η διακήρυξη της προμήθειας. Ο ηλεκτρονικός – διεθνής διαγωνισμός διενεργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ ακολούθησε η διαδικασία ελέγχου και αξιολόγησης των τεχνικών και οικονομικών προσφορών.

Τον Μάιο του 2021 εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης και στις 11/6 υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια, ποσού 872.015 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Η συνολική διάρκεια της σύμβασης ανέρχεται σε 39 μήνες (παράδοση προμήθειας, εκπαίδευση, τεκμηρίωση και δοκιμαστική λειτουργία).

Ανάδοχος της προμήθειας είναι ο οικονομικός φορέας: «AKATΤ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. AKATΤ ΑΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων