Διομήδης Άργους: Δηλώσεις προπονητή εν όψη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

0

Στο περιθώριο του νικητήριου δείπνου μιλήσαμε με τον προπονητή μας Γιώργο Χαλκίδη που μας δήλωσε:

«Απίστευτη εμφάνιση από τα παλικάρια μας, η ομάδα μας έδειξε εκπληκτικό χαρακτήρα και μέταλλο στον αγώνα με τη Δράμα. Μετά από ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ, που είχαμε μια καθόλου καλή εμφάνιση, τα παιδιά μου έδειξαν το γνώριμο πρόσωπο τους, αυτό που μας έχουν συνηθίσει στο σύνολο σχεδόν των παιχνιδιών.

Πάθος, πείσμα και άρνηση να χάσουν χωρίς να παλέψουν. Παρουσιάστηκαν έτσι όπως έπρεπε, σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως της Δράμας και έτσι πετύχαμε να οδηγηθούμε στον ”τελικό” των play off την προσεχή Τετάρτη στο σπίτι μας με τον ΠΑΟΚ.

Σε έναν αγώνα που θα επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας για πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Αναλογιζόμενοι τί έχουμε πετύχει μέχρι τώρα θα έλεγα πως διανύουμε μια ονειρική χρονιά. Πρόκριση στο final-4 του Κυπέλλου, εξασφάλιση ευρωπαϊκής παρουσίας για την επόμενη χρονιά και τώρα 60 λεπτά μακριά από τον στόχο των τελικών του πρωταθλήματος.

Επιτεύγματα που αν τα αναφέραμε την παρατεταμένη περίοδο της αγωνιστικής απραξίας και της καραντίνας, δεδομένης της αβεβαιότητας που επικρατούσε, θα μας θεωρούσαν ίσως υπερβολικούς. Και όμως, παρόλες τις αντιξοότητες, αυτά τα παιδιά έχουν επιδείξει τέτοιο πάθος, όρεξη για δουλειά και δίψα για διάκριση που μόνο τυχαία δεν είναι όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και όσα στοχεύουμε.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει. Γεμίζουμε τις μπαταρίες μας και ετοιμαζόμαστε να τα δώσουμε όλα μέσα στη δυνατή μας έδρα. Να είναι βέβαιος όλος ο κόσμος του Διομήδη πως θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε η ομάδα μας να βρεθεί στους τελικούς!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here