spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΚαλαμάτα: “Εν κρυπτώ” στην 120 ΠΕΑ ο υπουργός Άμυνας

Καλαμάτα: “Εν κρυπτώ” στην 120 ΠΕΑ ο υπουργός Άμυνας

Τις εγκαταστάσεις της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα επισκέφθηκε χθες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο πρόγραμμα παροχής φιλοξενίας της Πολεμικής Αεροπορίας “Hellenic Wings Inns”, δηλαδή τα “Καταλύματα για τα Ελληνικά Φτερά”.

Οι χώροι φιλοξενίας προσωπικού “Hellenic Wings Inns” στην 120 ΠΕΑ της Καλαμάτας ανακαινίστηκαν και αποδίδονται προς χρήση από το στρατιωτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας για ολιγοήμερες διακοπές με τις οικογένειές τους. Πρόκειται για δεκαπέντε δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα, με δυνατότητα φιλοξενίας τεσσάρων ατόμων και παραμονής έως επτά διανυκτερεύσεις.

Οι ένοικοι θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης ευκολιών της μονάδας, όπως λ.χ. της Λέσχης, του εστιατορίου, των θέσεων στάθμευσης κ.λπ.

Η επίσκεψη έγινε χωρίς την παρουσία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα να αποσαφηνιστούν ζητήματα σε σχέση τόσο με την αξιοποίηση του στρατοπέδου Καλαμάτας όσο και για την επόμενη ημέρα της 120 ΠΕΑ. Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, οι βουλευτές Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς και Μίλτος Χρυσομάλλης, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι “το πρόγραμμα θα βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα ζωής των στελεχών και θα παράσχει σημαντικά οφέλη τόσο στους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους.

Για το λόγο αυτό σχεδιάζεται η επέκτασή του και σ’ άλλες μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας εφόσον διαθέτουν αξιοποιήσιμες εγκαταστάσεις”.
ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων