spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΚάδους συλλογής ενδυμάτων τοποθέτησε η Κόρινθος

Κάδους συλλογής ενδυμάτων τοποθέτησε η Κόρινθος

Ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με την εταιρεία Recycom προμηθεύτηκε και τοποθέτησε άλλους 5 νέους κόκκινους κάδους συλλογής ενδυμάτων & υποδημάτων (πλέον των υφιστάμενων 20), η οποία προσθήκη εκτός από αριθμητική, έχει την σημαντικότητα επιβεβαίωσης ότι το έργο αυτό λειτουργεί πολύ αποδοτικά και αναδεικνύει την στήριξη της Δημοτικής Αρχής και την ευαισθησία-σοβαρότητα που αντιμετωπίζει τα θέματα περιβάλλοντος.

Οι νέοι κάδοι βρίσκονται στις εξής θέσεις:

1. Στην συμβολή των οδών Κολιάτσου & Δερβενακίων.
2. Επί της παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών (απέναντι από το Mare west).
3. Στην περιοχή Αγία Άννα, επί της οδού Εφύρας (απέναντι από το 8ο Δημοτικό).
4. Στην παιδική χαρά περιοχής Καλλιθέας (πλησίον της Helm Hellas).
5. Επί της παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου – Αθηνών (αερογέφυρα Jumbo).

Επίσης μετακινήθηκε ο κάδος που υπήρχε στην συμβολή των οδών Δημοκρατίας & Αγ. Νικολάου, και η νέα του θέση είναι στην συμβολή των οδών Δαμασκηνού & Πειρήνης (απέναντι από το σούπερ μάρκετ Κρητικός).

Πλέον με τους 25 κάδους υπολογίζεται ότι στον Δήμο Κορινθίων θα συλλέγονται τουλάχιστον 100 τόνοι υλικών ανά έτος, τα οποία είτε θα ανακυκλώνονται είτε θα επαναχρησιμοποιούνται από τις αδύναμα κοινωνικές ομάδες, συνεπώς δεν θα οδηγούνται για υγειονομική ταφή επιβαρύνοντας περεταίρω την ποιότητα περιβάλλοντος.

Παρακαλούμε όσο το δυνατόν περισσότερους Δημότες, να συμμετέχουν στο έργο ανακύκλωσης αυτό, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη ότι δεν αναιρεί την έννοια και φιλοσοφία του ”προσφέρω” απευθείας ρουχισμό στους συναθρώπους μου ή στην εκκλησία, αλλά το συμπληρώνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων