spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΙνστιτούτο Σπάρτης: Διαδικτυακή ημερίδα για την ανάπλαση της Σπάρτης

Ινστιτούτο Σπάρτης: Διαδικτυακή ημερίδα για την ανάπλαση της Σπάρτης

Το Ινστιτούτο Σπάρτης, διοργανώνει την Τετάρτη 16 Ιουνίου και ώρα 7:00 μμ, διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Η Σπάρτη στον 21ο αιώνα: Μια συζήτηση για την επιχειρούμενη αναμόρφωση της πόλης μας»


Στην συζήτηση θα συμμετέχουν


-ο κ. Ιωάννης Κίζης, Δρ. Αρχιτεκτονικής, Ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ και μελετητής του έργου της ανάπλασης της Κ. Παλαιολόγουο
-κ. Κωνσταντίνος Σερράος, Αρχιτέκτων, Δρ. Πολεοδόμος, Καθηγητής ΕΜΠ, Διευθυντής Σπουδαστηρίου Πολεοδομικών Ερευνών. Επιστημονικός υπεύθυνος του Ερευνητικού Έργου «Υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης, για την ωρίμανση των διαδικασιών σχεδιασμού ανάπλασης της Σπάρτης».
-ο κ. Θάνος Βλαστός, Καθηγητής Ε.Μ.Π., συγκοινωνιολόγος – πολεοδόμος, C.E.S./ E.N.P.C., PhD Liege, υπεύθυνος εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) της Σπάρτης».
-Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων , Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Λακωνίας και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ Σωτήρης Ροϊνός
-Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης κ Παναγιώτης Φλώρος

Επιπλέον, το Ινστιτούτο Σπάρτης, έχει προσκαλέσει στη συζήτηση τους βουλευτές Λακωνίας, κ. Δαβάκη, κ. Κρητικό και κ. Αραχωβίτη, τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη, το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα καθώς επίσης και εκπρόσωπο της Αναπτυξιακής Εταιρίας «Πάρνωνας ΑΕ».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί live μέσα από τη σελίδα του Ινστιτούτου Σπάρτης στο Facebook.
Mετά το πέρας της συζήτησης, το video θα είναι διαθέσιμο στο youtube channel του Ινστιτούτου Σπάρτης.

Οι κωδικοί για την είσοδο στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ είναι:
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/7838354669?pwd=eGRDZHJWTndqdDdMTlZLMkdkZk5tUT09
Meeting ID: 783 835 4669
Passcode: 2gnf9d

Το Ινστιτούτο Σπάρτης ευελπιστεί ότι με τη διοργάνωση της συγκεκριμένης ημερίδας θα συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση των δημοτών για τις επερχόμενες εξελίξεις στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων