spot_img
spot_img
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΑυτά είναι τα 3 νέα ξενοδοχεία πολυτελείας στη Λακωνία!

Αυτά είναι τα 3 νέα ξενοδοχεία πολυτελείας στη Λακωνία!

Φυσικές ομορφιές, ιστορία και παράδοση στη φιλοξενία διαθέτει η Λακωνία, που επενδύοντας στο τουριστικό της προϊόν ετοιμάζεται να μπει περαιτέρω δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της χώρας με αρκετά νέα ξενοδοχειακά projects πολυτελείας

Το Margo Beach στο Γύθειο

Το νέο ξενοδοχείο ονομάζεται Margo Beach και βρίσκεται στην παραλία Μαυροβουνίου, μόλις 2 χιλιόμετρα από το Γύθειο. Διαθέτει 20 δωμάτια και σουίτες και το διαχειρίζεται η εταιρεία Lamway Hotel Management Group.

Το Hotel Lakonis στο Γύθειο

Με νέο όνομα και σεβασμό στη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής αναδομείται το ιστορικό πολυτελές ξενοδοχείο Lakonis στο Γύθειο.

Υπήρξε το αγαπημένο μέρος διακοπών για πολλούς ξένους celebrities (ηθοποιούς και τραγουδιστές) ενώ υπήρξε και το σκηνικό όπου γυρίστηκε ολόκληρη ξένη παραγωγή.

Το ξενοδοχείο αγοράστηκε στο τέλος του 2018 από την Αικατερίνη Βαλιώτη, κόρη του γνωστού Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, Ευστάθιου Βαλιώτη, και έκτοτε καταστρώνονται τα πλάνα για την επαναλειτουργία του, πλήρως ανακαινισμένο, αναβαθμισμένο και με νέο όνομα το οποίο δεν είναι ακόμη γνωστό.

Το θρυλικό ξενοδοχείο είναι κτισμένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην Ανατολική Μάνη, στο δρόμο που συνδέει το Γύθειο με τη Σκάλα Λακωνίας.

Στην έκταση 30 στρεμμάτων, είχε κατασκευαστεί το ξενοδοχείο με 100 υψηλής αισθητικής δωμάτια, bungalows με ονόματα θεών του Ολύμπου, πισίνα, ιδιωτική παραλία 300 μέτρων με Γαλάζια Σημαία μάλιστα. Θα ενισχυθεί το υπάρχον συγκρότημα και θα επεκταθεί διπλασιάζοντας τις κλίνες.

Το 5 αστέρων στη Φαρίδα

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου για τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου στη Φαρίδα, του Δήμου Σπάρτης.

Φορέας της επένδυσης είναι η υπό σύσταση εταιρεία ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΚΕ.

Το επενδυτικό σχέδιο αφορά τη δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας ση θέση Χρυσοβίτσα Καιτσά Πλατανά, στη Φαρίδα Λακωνίας.

Το ξενοδοχείο θα έχει δυναμικότητα 93 δωματίων και 299 κλινών.

Η επένδυση ανέρχεται σε 14,1 εκ. ευρώ και θα ενισχυθεί με φορολογική απαλλαγή ύψους 5 εκ. ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων