spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΔήμος Τροιζηνίας: Κρατήστε τις παραλίες καθαρές

Δήμος Τροιζηνίας: Κρατήστε τις παραλίες καθαρές

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων πιστός στις δεσμεύσεις του, με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, φροντίζει όσο μπορεί, να διατηρηθούν οι παραλίες μας και τα περίχωρα τοπία καθαρά και όμορφα, χωρίς σκουπίδια.

Ο φυσικός πλούτος του Τόπου μας, με την τεράστια παραθαλάσσια ζώνη, είναι πηγή ζωής, ομορφιάς, δύναμης και ανάπτυξης. Αξίζει το σεβασμό μας!!!
Είναι βέβαιο ότι απαιτείται περισσότερη προσπάθεια, προκειμένου να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Με αργά αλλά σταθερά βήματα, μπορούμε να ελπίζουμε σε αναβαθμισμένες και καθαρές ακτές.

Ξεκινήσαμε με τον καθαρισμό τμήματος της παραλίας της Ψήφτας. Παράλληλα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο προχωρά σε καθαρισμό ακτών στη Λουτρόπολη Μεθάνων και συγκεκριμένα στην παραλία Νησάκι και από την Ακτή Καρασταμάτη, έως τον Άγιο Νικόλαο.

Στην προσπάθεια να προστατεύσουμε τις ακτές, να αναδείξουμε τη φυσική τους ομορφιά και να τονίσουμε τη σημασία των θαλάσσιων και παράκτιων οικοσυστημάτων, χρειαζόμαστε όλους εσάς αρωγούς και συμμέτοχους.

Παρακαλούμε μην αφήνετε απορρίμματα στις παραλίες.
Είναι στο χέρι όλων μας να προστατέψουμε την καθαριότητα των ακτών και των θαλασσών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων