spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΔήμαρχος Ύδρας για ζώα εργασίας: Στα όρια της υπερβολής τα δημοσιεύματα

Δήμαρχος Ύδρας για ζώα εργασίας: Στα όρια της υπερβολής τα δημοσιεύματα

Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης επισημαίνει για δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που αγγίζουν τα όρια της υπερβολής και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για τα ζώα εργασίας της Ύδρας.


Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει:

«Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ελλιπή σκίαση των ιπποειδών στο λιμάνι της Ύδρας. Κάποιοι μάλιστα προσπαθούν να καταλογίσουν ευθύνες και στη Δημοτική Αρχή.

Τα περισσότερα από αυτά τα δημοσιεύματα αγγίζουν τα όρια της υπερβολής και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι η μόνη που φρόντισε και τοποθετήθηκε σκίαση για τα ζώα. Τόσο η έκταση της εν λόγω σκίασης όσο και η μορφή της εγκρίθηκε από την αρχαιολογική υπηρεσία.

Ο Δήμος μας επιπλέον μόλις πριν ένα μήνα ξόδεψε σημαντικό ποσό για την δωρεάν παροχή κτηνιατρικής φροντίδας για όλα τα ζώα εργασίας της Ύδρας.

Κατά το παρελθόν μάλιστα ο Δήμος μας προσκάλεσε και καθηγητή του τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να μιλήσει στους ιδιοκτήτες των ιπποειδών για τη σωστή φροντίδα και προστασία τους.

Η ευζωία βέβαια των ιπποειδών εναπόκειται και στην ατομική ευθύνη των ιδιοκτητών τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων