27 “έξυπνες στάσεις” θα αποκτήσει η Καλαμάτα

0

Υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση 27 «έξυπνων στάσεων» στην Καλαμάτα


Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Καλαμάτας», προϋπολογισμού μελέτης 125.736,00€ με Φ.Π.Α. Ανάδοχος είναι η εταιρεία «ΧΥΤΗΡΙΑ ΤΣΙΝΤΖΑ URBAN INNOVATIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Το έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II», προβλέπει την προμήθεια και εγκατάσταση 27 στεγάστρων στάσεων, για την εξυπηρέτηση των επιβατών των αστικών λεωφορείων του Δήμου Καλαμάτας, με σκοπό την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την ασφαλή μετακίνηση και την προστασία των επιβατών από τις εκάστοτε επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Τα στέγαστρα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και περιλαμβάνουν μικρό φωτοβολταϊκό, είναι ενεργειακά αυτόνομες, διαθέτουν φωτισμό led, παρέχουν δυνατότητα φόρτισης smart συσκευών, έχουν ηλεκτρονική πινακίδα μεταβλητών μηνυμάτων led, ασύρματο εξοπλισμό δικτύου wi-fi, κ.λπ.

Ακολουθεί πίνακας με τα σημεία όπου θα τοποθετηθούν τα νέα στέγαστρα:

pin stegastra1

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here