spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ 1Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι…

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι…

Στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι, όπου γίνεται το Roland Garros, βρέθηκε ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, να πανηγυρίζει τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη.


Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα σήμερα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του Roland Garros, καθώς κέρδισε με 2-0 (6-1, 6-3) τη Νο.4 στον κόσμο και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Σοφία Κένιν.

Στις κερκίδες για να παρακολουθήσει τον σημαντικό αυτόν αγώνα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που ολοκληρώθηκε με μια σπουδαία νίκη, βρέθηκε και ο γιος του πρωθυπουργού. Η παρουσία του εκεί δεν οφειλόταν μόνο στην αγάπη του στο τένις αλλά έκρυβε και άλλους λόγους…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida, τους τελευταίους πέντε μήνες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρίσκεται σε σχέση με τη Μαρία Σάκκαρη. Κάπως έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει σήμερα από το πλευρό της.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (δεξιά) στο «Court Suzanne-Lenglen» παρακολουθεί τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη για το Roland Garros

Στο παρακάτω βίντεο (1.41′), ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φαίνεται δίπλα στον προπονητή της Σάκκαρη να πανηγυρίζει για το πρώτο σετ της 25χρονης αθλήτριας.

YouTube player

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων