spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΗ HENGAS βάζει την Πελοπόννησο στον ενεργειακό χάρτη της χώρας

Η HENGAS βάζει την Πελοπόννησο στον ενεργειακό χάρτη της χώρας

Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ

Ενημερωτική εκδήλωση της HENGAS στην Τρίπολη σχετικά με την έλευση του Φυσικού Αερίου στην πόλη. Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το επενδυτικό πλάνο της HENGAS τερματίζει την ενεργειακή απομόνωση της Πελοποννήσου» διοργανώνει η Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου HENGAS την Τετάρτη 9 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Η HENGAS είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία διανομής φυσικού αέριου στην Ελλάδα που έχει λάβει όλες τις κατά νόμο αδειοδοτήσεις από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Κύριος στόχος της HENGAS είναι η μεταφορά του φυσικού αερίου σε κάθε γωνιά των περιοχών ευθύνης της, με ασφάλεια, οικονομία και αξιοπιστία, με σεβασμό στο ρυθμιστικό και κανονιστικό πλαίσιο της ΡΑΕ.

Η HENGAS στηριζόμενη στην τεχνογνωσία, την εμπειρία και την οικονομική ευρωστία της μητρικής της εταιρείας EDIL HELLAS πρόκειται να υλοποιήσει ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για τους Δήμους Τρίπολης, Κορίνθου και Μεγαλόπολης για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

Η έλευση του Φυσικού Αερίου στην Τρίπολη σηματοδοτεί την ένταξη της Πελοποννήσου στον ενεργειακό χάρτη της χώρας και το τέλος της μακρόχρονης αναμονής για ένα σημαντικό αριθμό καταναλωτών της Νότιας Ελλάδας, προκειμένου να  επωφεληθούν από τα προνόμια της χρήσης του Φυσικού Αερίου, ενώ συνάμα διαμορφώνει νέες αναπτυξιακές προοπτικές για την περιοχή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πρόκειται να παρουσιασθούν ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της HENGAS για την Πελοπόννησο, τα οφέλη που θα απολαύσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις από την έλευση του φυσικού αερίου, οι δεσμεύσεις της HENGAS για την τήρηση του Ρυθμιστικού και Κανονιστικού Πλαισίου της ΡΑΕ, καθώς και ο προγραμματισμός για την υλοποίηση σεμιναρίων κατάρτισης στο φυσικό αέριο για τον Επαγγελματικό και Τεχνικό κόσμο της Πελοποννήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων