spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑΗλεία: Νέες εγκαταστάσεις για το Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας

Ηλεία: Νέες εγκαταστάσεις για το Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Ι. υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 07 Ιουνίου στο Δημαρχείο Λεχαινών τη Σύμβαση με τον εκπρόσωπο της Αναδόχου εταιρείας για το έργο με τίτλο: «Κτιριακές εγκαταστάσεις και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου Ιππικού κέντρου Ανδραβίδας (χώρος πολιτιστικών- αθλητικών εγκαταστάσεων)».


Προϋπολογισμός έργου 600.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Αναβαθμίζουμε, και δίνουμε πνοή, σε έναν χώρο με ιστορική αξία, σε έναν χώρο που αποτελεί σύμβολο για τον Δήμο μας, αλλά και για όλη τη Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα, αυτό του Ιππικού Κέντρου Ανδραβίδας.

Με την υπογραφή της σύμβασης ξεκινά το έργο της κατασκευής για τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις καθώς και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του Ιππικού Κέντρου Ανδραβίδας, που θα αποκτήσει νέο πρόσωπο, και θα προβάλει τη πολιτιστική και αθλητική διάσταση του αλόγου που είναι συνυφασμένο με την πόλη της Ανδραβίδας.

Το Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, για τους Ιππείς, και φίλους της Ιππασίας όχι μόνο για τη Δυτική Ελλάδα, αλλά και για όλη τη χώρα».

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες επίσης ήταν ο Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Τσουραπάς Γ. και ο Προϊστάμενος Περιβάλλοντος κ. Κορδονούρης Γ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων