Οι αναγνωρισμένες από το Πανεπιστήμιο Πατρών φοιτητικές ομάδες BiTUP, CΟΜPit, IEEE και ΣΦΦΕ διοργανώνουν μια περιβαλλοντική δράση καθαρισμού από σκουπίδια σημείων της Πάτρας (Νότιο Πάρκο, Μαρίνα, Πλαζ, Κέντρο και Δασύλλιο) με την συμμετοχή των εθελοντών των φοιτητικών ομάδων και του ευρύ κοινού! Η δράση έχει τίτλο “Green it up” και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί τηρώντας τα απαραίτητα μέτρια προστασίας.

Πέραν της περιβαλλοντικής δράσης, ο κόσμος θα μπορέσει να ενημερωθεί για την σωστή διαδικασία της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης, να γνωρίσει την εθελοντική δράση των φοιτητικών μας ομάδων καθώς και να βοηθήσει φυσικά στη προστασία του περιβάλλοντος που ζούμε.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Με την τωρινή κατάσταση της πανδημίας, η ρύπανση του περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση της έχει πάρει δυστυχώς δεύτερο ρόλο. Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό!!

Οι φοιτητικές ομάδες BiTUP, CΟΜPit, IEEE και ΣΦΦΕ διοργανώνουν την συγκεκριμένη δράση, ώστε να καθαρίσουν από σκουπίδια πολυσύχναστες περιοχές της Πάτρας, με την συμμετοχή των εθελοντών των φοιτητικών ομάδων και του ευρύ κοινού!

Πέραν της περιβαλλοντικής δράσης, θα μπορέσεις να ενημερωθείς για την σωστή διαδικασία της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης, να γνωρίσεις την εθελοντική δράση των φοιτητικών μας ομάδων καθώς και να βοηθήσεις φυσικά στη προστασία του περιβάλλοντος που ζούμε.

Η περιβαλλοντική δράση “Green it UP” θα λάβει χώρα 12 και 13 Ιουνίου, 10:00 π.μ., σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες της Πάτρας (Δασύλλιο, Νότιο Πάρκο, Πλαζ, Μαρίνα, Κέντρο) τηρώτας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Άμα αυτή η πρόταση σου φαίνεται ενδιαφέρουσα, συμπλήρωσε τώρα τη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ ώστε να ενημερωθείς εγκαίρως για την εκδήλωση αυτή!”