spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΤην δημιουργία Υπαίθριου Γυμναστηρίου αιτούνται οι νέοι της Τρίπολης

Την δημιουργία Υπαίθριου Γυμναστηρίου αιτούνται οι νέοι της Τρίπολης

Υπέβαλλαν το αίτημά τους στο Δήμο

Η ιδέα ξεκίνησε όταν μέσα στην καραντίνα, η πολύωρη ενασχόληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν κάτι το αναπόφευκτο. Κάπου εκεί ανάμεσα στα εκατοντάδες βίντεο γνωστής εφαρμογής, βρέθηκαν πολλά τα οποία αναμετέδιδαν νέους να αθλούνται σε εξωτερικούς χώρους και όμορφα διαμορφωμένες υποδομές κατάλληλες για σωματική άσκηση.

Μικροί και μεγάλοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας εκμεταλλεύονταν τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους – υπαίθρια γυμναστήρια – για να αθλούνται όποτε το θελήσουν και με ασφάλεια. Εύλογα λοιπόν δημιουργήθηκε στους νέους της πόλης μας η επιθυμία να αποκτήσουν κι εκείνοι κάτι αντίστοιχο. Και να πως κινήθηκαν για να το καταφέρουν !

Προκειμένου το αίτημά τους να ληφθεί σοβαρά υπόψιν, κίνησαν μία διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών των όσων συμφωνούν και επιθυμούν την κατασκευή του υπαίθριου αυτού γυμναστηρίου στην πόλη της Τρίπολης.

Επισημαίνουν το γεγονός πως θα ήταν προτιμότερο το γυμναστήριο αυτό να κατασκευαστεί – εγκατασταθεί σε κάποιο σημείο εντός της πόλης, ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη η πρόσβαση σε όλους και να μην χρειάζεται μέσο για να το προσεγγίσεις.

Τη στιγμή αυτή έχουν συγκεντρωθεί ήδη 180 υπογραφές εκείνων που αιτούνται – συναινούν στη δημιουργία του υπαιθρίου γυμναστηρίου, ενός χώρου άθλησης για όλους, μικρούς, μεγάλους, Τριπολίτες ή επισκέπτες, έναν χώρο που θα υπηρετεί το γνωστό σε όλους από τους προγόνους μας, «Νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Έναν χώρο που ανάμεσα στα υπόλοιπα θα επιτρέψει και σε όλους εκείνους που επιφυλάσσονται να αθληθούν σε εσωτερικούς χώρους λόγω της πανδημίας, να μην εγκαταλείψουν τη φυσική τους κατάσταση.

Πρόκειται για μία εμπνευσμένη ιδέα και σοβαρή πρωτοβουλία την οποία και αναμένουμε να δούμε εάν ο Δήμος Τρίπολης θα συμμεριστεί και θα λάβει σοβαρά υπόψιν.

ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων