spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΠάτρα: Τον είχε σαν παιδί του και του έφαγε 160.000 ευρώ

Πάτρα: Τον είχε σαν παιδί του και του έφαγε 160.000 ευρώ

Οι αποδείξεις που έψαχνε έφτασαν στα χέρια του και το θέμα από την Πάτρα, ταξιδεύει σε ολόκληρη τη χώρα. Άναυδος ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης…


Το βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας αποδείχθηκε αδιάψευστος μάρτυρας για τη δράση νεαρού τεχνικού που έβαζε χέρι στα εμπορεύματα επιχείρησης ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών, όπου εργαζόταν από το 2018 στην Πάτρα.

Ο υπάλληλος μαζί με δυο ακόμα συνεργούς του, πρώην υπαλλήλους του καταστήματος μεταξύ των οποίων 61χρονος Ιταλός, τα πωλούσαν ή τα εγκαθιστούσαν σε επιχειρήσεις της Αχαΐας.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο γνωστός πατρινός επιχειρηματίας, όταν είδε το πρόσωπο στο οποίο είχε επιδείξει «τυφλή εμπιστοσύνη» να τον κλέβει κάτω από τη μύτη του, αποσπώντας για τουλάχιστον 4 χρόνια, προϊόντα αξίας 160.000 ευρώ.

Εκείνο που προκαλεί κατάπληξη, είναι το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης εξαιτίας της αδικαιολόγητης μέχρι πρότινος οικονομικής ζημιάς που υπέστη, φέρεται πως είχε λάβει την απόφαση να βάλει λουκέτο στην επιχείρηση του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η διαπίστωση αδικαιολόγητων κενών μεταξύ εσόδων και προϊόντων που έλειπαν από τις αποθήκες, κίνησε τις υποψίες του. Έτσι, πήρε την απόφαση να τοποθετήσει κάμερα κλειστού κυκλώματος και προς μεγάλη του έκπληξη ήρθε αντιμέτωπος με την αλήθεια.

Ο υπάλληλος που είχε σαν παιδί του, «θησαύριζε» σε βάρος του.

Απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών καταγγέλλοντας το περιστατικό. Εκτοτε οι κινήσεις του δράστη και των συνεργών του παρακολουθούνταν, για περίπου 20 ημέρες μέχρι το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, οπότε οι δυο από τους τρεις συνελήφθησαν από τους άνδρες της Δημόσιας Ασφάλειας κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στα Δεμένικα.

Στην κατοχή τους και σε κατ΄οίκον έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων. Σε βάρος των συλληφθέντων 31 και 51 ετών αντίστοιχα που φέρονται να αποδίδουν όσα τους καταλογίζονται σε παρεξήγηση, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων