spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑ"Νεο Ξεκινημα Ευρώτα" για προστασία του Περιβάλλοντος

“Νεο Ξεκινημα Ευρώτα” για προστασία του Περιβάλλοντος

Για άλλη μια χρονιά γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Θα ακουστούν ωραία μηνύματα από αυτούς που προωθούν την καταστροφή του, που φτιάχνουν του καθεστώτος την αγιογραφία.

Στην περιοχή μας πάλι ο Ευρώτας θα ρέει κατσίγαρο , τα σχέδια για την μόλυνση του νερού με το σκουπιδοεργοστάσιο, όπως και η τοποθέτηση ανεμογεννήτριων και μεγάλων φωτοβολταϊκών πάρκων προχωρούν, το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό (βουλευτές του μένουμε Ευρώπη και υποτακτικοί αυτοδιοικητικοί ) πουλάνε σανό περί προστασίας και ανάπτυξης. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση απαιτείται διαρκής αγώνας.

Η προστασία του περιβάλλοντος περνά μέσα από την αντιμετώπιση της επίθεσης για το οκτάωρο ( ρεπό των golden boys της κυβέρνησης ) τον πτωχευτικό κώδικα , την κατάσχεση των σπιτιών στο Νέο Κόσμο στην Σκάλα από τα κοράκια , τον αγώνα για την δημόσια υγεία κλπ .

Η συνεχιζόμενη πανδημια με ευθύνη του συστήματος καταγράφει δώδεκα χιλιάδες νεκρούς στην πατρίδα μας, περιορισμό των ατομικών και κοινωνικών ελευθεριών και τρομακτική αύξηση κερδών τμημάτων τής πλουτοκρατίας .

Πρέπει να αναστοχαστούμε την ανάγκη της δημιουργίας νέων κοινωνικών αγώνων ενάντια στα κέρδη τους, να επανέλθει η αλληλεγγύη των κοινωνιών , γιατί το κέρδος είναι υπεύθυνο για όλη την κοινωνική και περιβαλλοντική καταστροφή που ζούμε.

Καλούμε όλους τους δημότες να πρωταγωνιστήσουν μέσα από την επιτροπή αγώνα κατοίκων Δήμου Ευρώτα γράφοντας ιστορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων