Ιδρύονται στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης σε Τρίπολη και Καλαμάτα

0

Με σχετικές αποφάσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εντάχθηκαν στο ΠΕΠ -με συνολικό προϋπολογισμό 2.350.524,50 ευρώ- τέσσερις πράξεις ίδρυσης και λειτουργίας Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), στο πλαίσιο του Αξονα Προτεραιότητας “Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση”.

Ειδικότερα, οι σχετικές αποφάσεις του περιφερειάρχη -που θα αναρτηθούν στην “Διαύγεια” την ερχόμενη Δευτέρα 7 Ιουνίου- αφορούν:

– Ιδρυση και λειτουργία ΣΥΔ στον Δήμο Τρίπολης, με δικαιούχο τον δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας (προϋπολογισμός 280.080 ευρώ).

– Ιδρυση και λειτουργία ΣΥΔ με την ονομασία “ΣΥΔ Φαίδων” στον Δήμο Τρίπολης με δικαιούχο τον δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας (προϋπολογισμός 464.500 ευρώ).

– Ιδρυση και λειτουργία ΣΥΔ με την ονομασία “ΣΥΔ Θέτις” στον Δήμο Τρίπολης με δικαιούχο τον δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας (προϋπολογισμός 569.500 ευρώ).

– Ιδρυση και λειτουργία δύο ΣΥΔ στον Δήμο Καλαμάτας, με δικαιούχο τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό νομού Μεσσηνίας (προϋπολογισμός 1.036.444,50 ευρώ).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here