spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΕπιμελητήριο Μεσσηνίας: Κάρτα υγείας για επιχειρηματίες και εργαζόμενους

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Κάρτα υγείας για επιχειρηματίες και εργαζόμενους

Περισσότεροι από 100.000 επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και εργαζόμενοι σε μεσσηνιακές επιχειρήσεις αναμένεται να επωφεληθούν από την προνομιακή κάρτα υγείας που εξασφάλισε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας για τα μέλη του, σε συνεργασία με τον Ομιλο Hellenic Healthcare Group (HHG), την κλινική City Hospital και το Κέντρο Αποκατάστασης Diaplasis.

Χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου δόθηκε σχετική συνέντευξη Τύπου, παρουσιάστηκε η προνομιακή κάρτα υγείας και εγκαινιάστηκε η συνεργασία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με τις προαναφερόμενες δομές υγείας.

Η παρουσίαση έγινε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βαγγέλη Ξυγκώρο, τον πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου City Hospital & Diaplasis Βασίλη Τζωρτζάκη, την υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ομίλου HHG Ελένη Σκουλούδη και τον νέο επιστημονικό διευθυντή του Κέντρου Diaplasis Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο.

Αρχή για μία σειρά από ανταποδοτικές υπηρεσίες

Οπως ειπώθηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου, με την εν λόγω συνέργεια το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ξεκινά μια διαδικασία ανταποδοτικών παροχών προς τα μέλη του, που θα κορυφωθεί με την ολοκλήρωση της ψηφιακής αναβάθμισής του, αλλά και την παροχή συμβουλευτικών και όχι μόνο υπηρεσιών.

Η κάρτα υγείας που παρουσιάστηκε χθες εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης της επιχειρηματικής κοινότητας της Μεσσηνίας και του προσωπικού των επιχειρήσεών της. Μια προσπάθεια που, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Ξυγκώρος, λόγω της πρωτόγνωρης συνθήκης που βιώνουμε, δε θα μπορούσε παρά να εγκαινιαστεί με τα θέματα που αφορούν την υγεία, τις δομές της, αλλά και την προσβασιμότητα όλων σε αυτή.

Περαιτέρω, είπε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, αποτελεί κρίσιμο πλέον ζήτημα για τη βιώσιμη ανάπτυξη κάθε τόπου η ασφάλεια που παρέχει στον κάτοικο και στον επισκέπτη η ύπαρξη και λειτουργία σύγχρονων δομών υγείας και οι παροχές που προσφέρουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων