spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑ11 τζογαδόροι στο Λουτράκι δεν είχαν καθόλου... ρέντα

11 τζογαδόροι στο Λουτράκι δεν είχαν καθόλου… ρέντα

Συνελήφθησαν έντεκα άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού στην Κορινθία


Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα τυχερά παίγνια. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων παιγνιόχαρτα (τράπουλες), μάρκες και χρήματα. Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου»

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, σήμερα (4.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, οκτώ (8) ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 72 ετών, αντίστοιχα, καθώς και τρείς (3) αλλοδαποί, 28χρονος , 33χρονος και 49χρονη.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, σήμερα (4.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε διαμέρισμα, όπου είχε ενοικιάσει ο 64χρονος και να έχει διοργανώσει με τη συμμετοχή των υπολοίπων συλληφθέντων, τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «TEXAS HOLDEM».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, παιγνιόχαρτα (τράπουλες), κασετίνες με μάρκες, -2- ιδιόχειρα σημειώματα και το χρηματικό ποσό των -2.145- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων