spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο εντυπωσιακό πέρασμα του Jet Raid από τον Πόρο (βίντεο)

Το εντυπωσιακό πέρασμα του Jet Raid από τον Πόρο (βίντεο)

Με απορία, αλλά και δέος, παρακολούθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Ιουνίου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Πόρου, δεκάδες jet ski να διασχίζουν το πέρασμα Πόρου – Γαλατά, προσφέροντας ένα θέαμα άκρως εντυπωσιακό.

Τα jet ski που σχημάτισαν αυτή την ξεχωριστή νηοπομπή, συμμετείχαν σε ένα διαφορετικό και εντυπωσιακό αγώνα, που ονομάζεται Jet Raid και διοργανώνεται από τα τέλη της δεκαετίας 1990, με την φετινή διοργάνωση, να συμπεριλαμβάνει και τον Πόρο και συγκεκριμένα τον Ρώσικο Ναύσταθμο.

To Jet Raid είναι ένας αγώνας μεταξύ jet ski ο οποίος ξεκίνησε το 1998 από τον Nassogne Patrick. Το project αυτό ξεκίνησε με 11 jet ski και μερικούς εθελοντές. Το 2002 στο project συμμετέχει η Corona ως χορηγός και με την βοήθεια της το Corona Jet Raid γίνεται παγκοσμίως γνωστό.

Το Jet Raid έχει πραγματοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά μέρη και περιβάλλοντα όπως Σενεγάλη, Μαυριτανία, Μάλι, Ουρουγουάη, Γκάμπια, Περού, Ελλάδα, Βραζιλία, Αργεντινή, Ιταλία και Ισπανία.

Ο αγώνας είναι ιδανικός για αυτούς που ψάχνουν μια πνευματική και σωματική πρόκληση αλλά και μια πρόκληση ώστε να ανακαλύψουν τις αντοχές τους στον μέγιστο βαθμό. Το 2018 η Jet Raid για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργανώνει αγώνες σε τρεις διαφορετικές χώρες της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα με αφετηρία τον Ωρωπό την Ιταλία με αφετηρία την Νάπολη και την Ισπανία με αφετηρία την Ίμπιζα συνδυάζοντας διαφορετικά τοπία και εμπειρίες.

YouTube player

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων