spot_img
spot_img
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΠροβολή της Ελλάδας στην αυστραλιανή ταξιδιωτική εκπομπή Travel Guides

Προβολή της Ελλάδας στην αυστραλιανή ταξιδιωτική εκπομπή Travel Guides

Με επεισόδιο αφιερωμένο στην Ελλάδα έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα στο αυστραλιανό δίκτυο Nine Network, ο τέταρτος κύκλος της ταξιδιωτικής σειράς υψηλής τηλεθέασης «Travel Guides», καθιστώντας την Ελλάδα τον πρώτο διεθνή προορισμό που παρουσιάστηκε από την εν λόγω σειρά μετά από την εκδήλωση της πανδημίας στην Αυστραλία.

Αρχικά, ο τέταρτος κύκλος της σειράς είχε προγραμματιστεί να προβληθεί τον Απρίλιο του 2020, αλλά το δίκτυο Nine Network αποφάσισε, λόγω πανδημίας, την αναβολή του. Η ανακοίνωση του νέου κύκλου, η οποία σηματοδότησε την επιστροφή στους διεθνείς προορισμούς, αποτέλεσε αντικείμενο μεγάλη διαφημιστικής καμπάνιας του τηλεοπτικού δικτύου.

Η σειρά Travel Guides παρακολουθεί ομάδες ταξιδιωτών με διαφορετικά ταξιδιωτικά προφίλ που επισκέπτονται τον ίδιο προορισμό και κατόπιν αξιολογούν την εμπειρία τους με άριστα τα πέντε αστέρια.

Το ελληνικό επεισόδιο παρουσίαζε πολύ θελκτικές εικόνες της Ελλάδας και όλοι οι ταξιδιώτες ήταν εμφανώς ενθουσιασμένοι με τα τοπία, τους χώρους, το φαγητό, την αλληλεπίδραση με τους Έλληνες και τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που τους προσφέρθηκαν. Αυτό αποτυπώθηκε και στην ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία του προορισμού, καθώς οι τρεις από τις πέντε ομάδες ταξιδιωτών βαθμολόγησαν την εμπειρία με άριστα (πέντε αστέρια). Το επεισόδιο προβλήθηκε σε χρόνο prime time και, σύμφωνα με τα στοιχεία θεαματικότητας που παρείχε το δίκτυο Nine Network, κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης σε παναυστραλιανό επίπεδο κατά τον χρόνο προβολής του, με μέγιστη τηλεθέαση 1.237.000 τηλεθεατές και μέση τηλεθέαση του επεισοδίου 975.000 τηλεθεατές.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με παλαιότερα του δικτύου, το κοινό της σειράς Travel Guides απαρτίζεται στην πλειονότητά του από άτομα της υψηλής εισοδηματικής κατηγορίας.Μετά από την τηλεοπτική πρεμιέρα, το επεισόδιο παραμένει πλέον διαθέσιμο στους τηλεθεατές για παρακολούθηση on demand στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.9now.com.au/travel-guides/season-4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων