spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Ο Δήμαρχος συγχαίρει τους μαθητές που συμμετείχαν στον "Πράσινο Ιούνιο"

Ναύπλιο: Ο Δήμαρχος συγχαίρει τους μαθητές που συμμετείχαν στον “Πράσινο Ιούνιο”

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές, καθηγητές και γονείς του Δήμου μας που μαζί με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. συμμετείχαν στην σημερινή περιβαλλοντική δράση, με την δεντροφύτευση που έκαναν έξω από το σχολείο τους με αφορμή και την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αλλά και σε όλους όσοι συμμετέχουν στον «Πράσινο Ιούνιο» και τις περιβαλλοντικές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί.
Τέτοιες ενέργειες με κάνουν να αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για την νέα γενιά του τόπου μας, για το πως βλέπουν και οραματίζονται τον Δήμο μας στα πλαίσια μιας βιώσιμης ανάπτυξης.
Η προστασία του περιβάλλοντος, δεν αφορά μόνο τη πόλη μας, αλλά είναι παγκόσμιο φαινόμενο και σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι παροντες.
Η Δημοτική Αρχή από την πλευρά της έχει τοποθετήσει τα θέματα περιβάλλοντος σε άμεση προτεραιότητα, και έχει υιοθετήσει πρωτοπόρες και συγκεκριμένες δράσεις, στους τομείς του πρασίνου, της καθαριότητας, της ανακύκλωσης, και της εξοικονόμησης ενέργειας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για έναν Δήμο Ναυπλιέων καθαρό, φιλικό , όμορφο και ανθρώπινο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων