spot_img
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΓεωργιάδης σε Επιμελητήρια: Θα πάρω πίσω την τροπολογία. Αν...

Γεωργιάδης σε Επιμελητήρια: Θα πάρω πίσω την τροπολογία. Αν…

Το θέμα που έχει προκύψει με τον τρόπο αλλαγής των μελών των Διοικητικών Επιτροπών των Επιμελητηρίων μετά την πρόσφατη τροπολογία της κυβέρνησης, συζητήθηκε την Τετάρτη 2/6 μεταξύ των μελών της Διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε κλίμα συναίνεσης και με σαφή πρόθεση να επιλυθεί ένα πρόβλημα που ανέκυψε τις τελευταίες ημέρες, τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ ανέλυσαν τις θέσεις τους στον κ. Γεωργιάδη, τονίζοντας ότι η τροπολογία της κυβέρνησης σχετικά με τις αλλαγές στις Διοικήσεις των Επιμελητηρίων προκαλεί περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύει, ενώ στην ουσία καταργεί βασικό μέρος του επιμελητηριακού θεσμού.

Ο κ. Γεωργιάδης άκουσε τις τοποθετήσεις της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ, εξήγησε ότι η απόφαση για την τροπολογία ελήφθη μετά από αδυναμία λειτουργίας κάποιων Επιμελητηρίων (πχ της Κορίνθου για την ψήφιση του Προϋπολογισμού) και δεσμεύθηκε ότι θα πάρει πίσω την επίμαχη τροπολογία αν εντός δύο εβδομάδων η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων επιλύσει το σχετικό πρόβλημα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων