spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑναδιανομή επισιτιστικής βοήθειας σε δικαιούχους της Αργολίδας

Αναδιανομή επισιτιστικής βοήθειας σε δικαιούχους της Αργολίδας

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με επικεφαλής εταίρο –Δικαιούχο – την Περιφέρεια Πελοποννήσου / Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), στα πλαίσια των Νέων Αποκεντρωμένων Προμηθειών, πράξης 2018-2019 ενημερώνει:


Τους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι θα πραγματοποιηθεί ANAΔΙΑΝΟΜΗ προϊόντων ΤΕΒΑ της πράξης 2018-2019, για τα εξής χρονικά διαστήματα :

α) στο Δήμο Επιδαύρου, με είδη παντοπωλείου, είδη Β.Υ.Σ. και βρεφικά, την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Εκκλησίας του Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, από τις 9.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.

β) στο Δήμο Ερμιονίδας, με είδη παντοπωλείου, είδη Β.Υ.Σ. και βρεφικά, την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Ερμιονίδας, στην περιοχή Αυλώνα Κρανιδίου, από τις 9.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.

γ) στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, με είδη που αφορούν όσους έχουν δηλωθεί στην πλατφόρμα του ΚΕΑ ως ΑΣΤΕΓΟΙ, από την Τρίτη 22-06-2021 έως και Παρασκευή 25-06-2021, στον χώρο του κτιρίου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αργολίδας (Θεσσαλονίκης 9 – Ναύπλιο), από τις 9.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του Δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο).

Επίσης τα πακέτα των προϊόντων, μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο Α ΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων