spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΔεν υπάρχει διασπορά του ιού στην Τροιζηνία λέει η Δημοτική Αρχή

Δεν υπάρχει διασπορά του ιού στην Τροιζηνία λέει η Δημοτική Αρχή

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι χθες ολοκληρώθηκε η τριήμερη παραμονή κλιμακίου του ΕΟΔΥ στην περιοχή, προκειμένου να διενεργήσουν προληπτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους για κορωνοϊό Covid -19, μέσω kit ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προσήλθε στο Δήμο μας μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να διερευνηθεί η φημολογία των τελευταίων ημερών για ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων.

ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ.

Καμία καταστροφολογία, καμία προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, καμία «επιχείρηση» διοχέτευσης ψευδών πληροφοριών, κανένας «καλοθελητής», κανένας «εχθρός» αυτού του Τόπου ΔΕΝ επαληθεύθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.
Στο Δήμο μας υπήρξε μία μικρή αύξηση των κρουσμάτων, η οποία έχει φθίνουσα πορεία και καθαρά εντοπισμένο χαρακτήρα.
Περίτρανα αποδείχθηκε ότι δεν υφίσταται καμία ανησυχητική διασπορά.

Δεν επαναπαυόμαστε, δεν χαλαρώνουμε, δεν λέμε ψέματα, δεν παρερμηνεύουμε την πραγματικότητα, δεν τρομοκρατούμε τους Πολίτες.
Τηρούμε όλοι τα μέτρα που ορίζει η Πολιτεία.

Αυτοί που λένε τη μισή αλήθεια, ή που εσκεμμένα παραποιούν την πραγματικότητα ή τις δηλώσεις του Υφυπουργού, πέρα από το γεγονός ότι δε διαθέτουν αυτοσεβασμό, καθίστανται επικίνδυνοι για τη Δημόσια Υγεία.

Ο Covid-19 ταλανίζει όλη την Παγκόσμια Κοινότητα, όπως και τη Χώρα μας. Είναι στο χέρι μας να περιορίσουμε τη διασπορά στον Τόπο μας.

Στηρίζουμε τον Τόπο μας και κάνουμε τα πάντα για να τον προστατέψουμε.

Τηρώντας τα μέτρα, διευκολύνοντας το έργο των μελών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος και κυρίως έχοντας πλήρη επίγνωση της ατομικής μας ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου, είμαστε απόλυτα θωρακισμένοι.

Λυπούμαστε ειλικρινά που ορισμένοι θα «μπουν στον κόπο» να εφεύρουν νέες μεθόδους παραπλάνησης…

Προς μεγάλη τους απογοήτευση, η Δημοτική Αρχή, μεθοδικά, χωρίς πανικό και περιττά λόγια, απαντάει με πράξεις και με αποδείξεις!!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων