spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΣτην Τρίπολη γιορτάζουν και διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας

Στην Τρίπολη γιορτάζουν και διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας

Απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους.

Ο Δήμος Τρίπολης συνεχίζει τις δράσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη τη Ελληνικής Επανάστασης. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Two Side City Project διοργανώνουν Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα «TRIPOLITSA – ISO 200».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος, ο διαγωνισμός έχει στόχο αφενός την αποτύπωση των ιστορικών στοιχείων που έχουν σημείο αναφοράς την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, έτσι όπως θα επιλέξουν οι συμμετέχοντες να τα αποδώσουν και αφετέρου την κατανόηση της καταλυτικής συμμετοχής της περιοχής και της προσφοράς στον αγώνα της Παλιγγενεσίας.

Ο διαγωνισμός είναι μια πρόσκληση – πρόκληση προς τους φωτογράφους, αφού είναι δεσμευτική η χρήση τετράγωνου φορμά και συγκεκριμένης τιμής ευαισθησίας (iso 200) στη λήψη των φωτογραφιών.

Καλλιτεχνικός διευθυντής και εμπνευστής του Two Side City Project και συντονιστής της δράσης είναι ο καταξιωμένος και γνωστός παγκοσμίως γλύπτης και εικαστικός Νίκος Φλώρος και η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από έμπειρους και αναγνωρισμένους φωτογράφους

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι ανεξάρτητα από Εθνικότητα, τόπο διαμονής και κράτος.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα εκτεθούν στην πόλη σε υπαίθρια έκθεση και θα απονεμηθούν βραβεία στις τρεις φωτογράφους που θα πρωτεύσουν.

Λεπτομέρειες για τη δράση αυτή καθώς και οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό μπορείτε να δείτε στο https://iso200.twosidecity.gr/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων