spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΟ Δήμος θα μεταφορτώνει τα σκουπίδια για την ΤΕΡΝΑ στην Καλογωνιά Σπάρτης!

Ο Δήμος θα μεταφορτώνει τα σκουπίδια για την ΤΕΡΝΑ στην Καλογωνιά Σπάρτης!

Σταθμό Μεταφόρτωσης Σκουπιδιών θα εγκαταστήσει ο Δήμος Σπάρτης στο αμαξοστάσιο του Δήμου, σε Καλογωνιά – Νέο Κόσμο. Ωστόσο πολίτες διαμαρτύρονται και ζητούν εξηγήσεις

Δεν μπορούν να διανοηθούν οι κάτοικοι της Καλογωνιάς και του Νέου Κόσμου Σπάρτης ότι δεν υπήρχε σε ολόκληρο τον Δήμο Σπάρτης άλλη τοποθεσία για την εγκατάσταση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Έτσι ο Δήμος Σπάρτης προχωρά στη δημιουργία ΣΜΑ πίσω από το αμαξοστάσιο του Δήμου. Σε απόσταση αναπνοής από το οικόπεδο του Σπαρτιατικού, το Πανεπιστήμιο και τα πολύ κοντά στα σπίτια της Καλογωνιάς και του Νέου Κόσμου.

Εκεί ακριβώς όπου εργάζονται καθημερινά υπάλληλοι του Δήμου, εκεί θα δημιουργηθεί ο χώρος εναπόθεσης των απορριμμάτων έως ότου μεταφορτωθούν…

Εργαζόμενοι και πολίτες διαμαρτύρονται και ζητούν την απομάκρυνση του ΣΜΑ. Λόγοι δημόσιας υγείας, υγιεινής, εργασίας, υποβάθμισης των περιουσιών, κ.α. είναι στις αναφορές που κάνουν οι πολίτες.

Αναρωτιούνται οι πολίτες αν ο ΣΜΑ δεν έχει συνέπειες τότε γιατί δεν επετράπη η εγκατάστασή του σε άλλες περιοχές και επίσης, η Σπάρτη και μάλιστα η περιοχή Καλογωνιάς και Νέου Κόσμου είναι η καταλληλότερη για την εγκατάσταση και λειτουργία του.

Πρόκειται για ΣΜΑ στα πλαίσια του ΣΔΙΤ που θα υλοποιήσει η ΤΕΡΝΑ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων