spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕγγραφές στο κολυμβητηριο Άργους - Οι τιμές για ανηλίκους και ενήλικες

Εγγραφές στο κολυμβητηριο Άργους – Οι τιμές για ανηλίκους και ενήλικες

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός, σας ενημερώνουν ότι, μετά τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Άργους, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πολίτες.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και λόγω της περιορισμένης δυνατότητας κάλυψης εγγραφών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, έγκαιρα, να ενημερωθούν καθημερινά τις ώρες 12.00 πμ – 20.00 και να κάνουν την εγγραφή τους.

Λόγω των συνθηκών και μέχρι νεοτέρας, για να μπορέσουμε να κολυμπάμε με ασφάλεια θα πρέπει να τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις κολυμβητικές δεξαμενές, το οποίο προβλέπει ότι η χρήση του Κολυμβητηρίου θα πρέπει να γίνεται με τις εξής προϋποθέσεις:

➢Κατά την είσοδό σας στο κολυμβητήριο, συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

➢Καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση.

➢Για τις διαστάσεις της κολυμβητικής μας δεξαμενής, ο μέγιστος αριθμός ατόμων είναι 4 άτομα / διαδρομή ή 24 άτομα συνολικά λόγω Covid.

➢Σύμφωνα με τις οδηγίες ΔΕΝ θα γίνεται χρήση των αποδυτηρίων

Παράκληση: Για την προστασία όλων και προκειμένου να αθλείστε στις εγκαταστάσεις του Δήμου με ασφάλεια και εμπιστοσύνη, να τηρείτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να συμμορφώνεστε στις υποδείξεις του προσωπικού και των υπεύθυνων τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων που βρίσκονται σε κάθε αθλητική εγκατάσταση.

Επιπλέον, οι χρήστες του κολυμβητηρίου πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις που να πιστοποιούν τη δερματολογική και παθολογική καταλληλότητα.

Από Δευτέρα 31 Μαΐου θα μπορείτε να καλείτε για πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του Κλειστού Κολυμβητηρίου Άργους απο τις:

12:00πμ έως και τις 20:00μ.μ, στα τηλέφωνα: 2751026508, 2751025023, email: kolimvitirioargous@gmail.com

Αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων – ανηλίκων (4–18ετών), κινητικής αποκατάστασης, τμήματα ΑμεΑ, και Κοινού.

Ώρες Λειτουργίας, Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00– 22:00, Σάββατο 9:00 – 17:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας, 2751025023, 2751026508

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων