spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων η Παναγιωτοπούλου τι συζήτησε

Αργολίδα: Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων η Παναγιωτοπούλου τι συζήτησε

Η Αναπληρώτρια Βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. συναντήθηκε με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας κ. Άλκηστη Παπαδημητρίου για να ενημερωθεί για τα έργα συντήρησης που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Αργολίδα είναι γεμάτη μνημεία και αρχαιολογικούς θησαυρούς που χρειάζονται προσοχή και φροντίδα και όλα αυτά δεν χωρούν σε μια μόνο συνάντηση.
Έτσι αυτή η συζήτηση εστιάστηκε στους δυο μεγάλους δήμους , Άργους και Ναυπλίου.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν δώσει ιδιαίτερη ώθηση στα Αρχαιολογικά και Πολιτιστικά έργα σε όλη τη χώρα και στην Αργολίδα.

Τα έργα αυτά είναι όμως σύνθετα και δύσκολα και η συζήτηση πάνω σε αυτά είναι απαραίτητη και συνεχής .

Τα θέματα προς συζήτηση πολλά , τα έργα που υλοποιούνται πολλά, τα έργα στα οποία είχε αποφασιστική συμβολή η Εφορεία Αρχαιοτήτων πολλά , αλλά και οι δυσκολίες , οι ανατροπές και τα εμπόδια πολλά .

Από το Αρχαιολογικό Μουσείο του Άργους και το Μπούρτζι , μέχρι τον Αη -Γιάννη Άργους και το κτίριο του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας και την υλοποίηση του έργου προστασίας και ανάδειξης των εκεί Μυκηναϊκών Τάφων .

H εμπειρία που έχει σωρεύσει η κα Παπαδημητρίου από την πολυετή της θητεία σε αυτή τη σημαντική για την Αργολίδα θέση είναι τεράστια , και για αυτό με ενδιέφερε επίσης πολύ η άποψή της για τα έργα που οραματίζομαι και επιδιώκω να μπουν στον σχεδιασμό .

Η συζήτηση μαζί της είναι πάντοτε μεστή , χρήσιμη και πολύ ενδιαφέρουσα.
Θα το επαναλάβουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων