spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑ«Λίφτινγκ» ανανέωσης στο Νοσοκομείο Μολάων

«Λίφτινγκ» ανανέωσης στο Νοσοκομείο Μολάων

Το μεγάλο έργο της πλήρους ανακαίνισης όλων των θαλάμων της νοτιοανατολικής πτέρυγας της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων αποπερατώθηκε μετά από σειρά εργασιών που εκτελέστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Πρόκειται για ένα τεχνικό εγχείρημα που, όπως δηλώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός, έρχεται «να αναβαθμίσει την καθημερινότητα ασθενών και εργαζομένων, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιούν χώρους σύγχρονους, καθαρούς και αξιοπρεπείς, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας».

Ειδικότερα, σε όλους τους θαλάμους της πτέρυγας πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακαίνιση των χώρων υγιεινής, εκ νέου χρωματισμός, παρεμβάσεις στον φωτισμό και πλήρης συντήρηση του εξοπλισμού τους.

«Ενέργειες οι οποίες όχι μόνο αλλάζουν την καθημερινότητα στη Ν.Μ Μολάων, αλλά θα ξαναδώσουν στους ασθενείς ένα αίσθημα αξιοπρέπειας, το οποίο έως σήμερα στερούνταν λόγω της παλαιότητας των χώρων», επισημαίνει ο κ. Κορωνιός.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Νοσοκομείου Μολάων, τίποτα από τα ανωτέρω δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την υποστήριξη και τη δωρεά της οικογένειας Ηλία Δούκα.

«Ο αείμνηστος ευεργέτης του νοσοκομείου μας Ηλίας Δούκας και η κα Ευαγγελή Δούκα, έχοντας “αγκαλιάσει” από την πρώτη στιγμή το σχέδιο και όραμά μας, αποδεικνύουν εμπράκτως για ακόμα μια φορά το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς που διαχρονικά τους χαρακτηρίζει. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ», λέει ο Κ. Κορωνιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων