spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΧαρίτσης - Καρβέλας συνάντηση στην Κορώνη για θέματα του Δήμου

Χαρίτσης – Καρβέλας συνάντηση στην Κορώνη για θέματα του Δήμου

Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα για όλα τα ζητήματα του Δήμου, πραγματοποίησε χθες Κυριακή 30/05/2021, ο Βουλευτής Μεσσηνίας με το ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης. «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί τα πολύ σημαντικά έργα της περιοχής που χρηματοδοτήσαμε από τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ το 2018 βρίσκονται πλέον σε φάση υλοποίησης: η ανέγερση του νέου Γυμνασίου – Λυκείου Κορώνης και η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης του Δήμου», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κατά τις εργασίες του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης που πραγματοποιήθηκαν χθες στην Κορώνη, ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε τα εξής:

«Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του εμπορικού κόσμου είναι εξαιρετικά αρνητικές και η στήριξη από την μεριά της κυβέρνησης απολύτως ανεπαρκής.

Οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής ασφυξίας και απαιτούν ουσιαστική ενίσχυση από το Κράτος.

Οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για προγράμματα μη επιστρεπτέας αποζημίωσης και ρύθμισης με κούρεμα της βασικής οφειλής του χρέους της πανδημίας ευθυγραμμίζονται με τα βασικά αιτήματα των επαγγελματιών.

Πολύ σημαντικό ότι η Ομοσπονδία πήρε ξεκάθαρη θέση για την ανάκληση του Πτωχευτικού Νόμου που από 1η Ιουνίου οδηγεί σε αθρόους πλειστηριασμούς χωρίς καμία πλέον προστασία της πρώτης κατοικίας.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων