spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΚάτοικοι Δήμου Ευρώτα για ΧΥΤΥ: Στην εκδίκαση του ΣτΕ, θα είμαστε εκεί!

Κάτοικοι Δήμου Ευρώτα για ΧΥΤΥ: Στην εκδίκαση του ΣτΕ, θα είμαστε εκεί!

Νέα ενημερωτική εκδήλωση για τις επιπτώσεις της σχεδιαζόμενης Μ.Ε.Α. – Χ.Υ.Τ.Υ., θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο, 29/5, στην κεντρική πλατεία των Κροκεών, στις 19:30

ΣΚΑΛΑ. Αποφασισμένα είναι τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατοίκων του Δήμου Ευρώτα να βρεθούν αυτοπροσώπως στην εκδίκαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας της προσφυγής κατά της δημιουργίας Μ.Ε.Α. – Χ.Υ.Τ.Υ. στη θέση Ξηροκάμπια του Δήμου Ευρώτα.

Όπως ανέφερε στο notospress.gr ο Σωτήρης Ζουμπούκος, μέλος της Επιτροπής Αγώνα, στο ΣτΕ, «… θα απαιτήσουμε να δικαιωθεί ο αγώνας μας, θα δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ώστε να μην ξεκινήσουν οι εργασίες».

Και συμπλήρωσε:«Θέλουμε να πούμε, πως σε κάθε αντίθετο αποτέλεσμα, θα μας βρουν απέναντί τους… Βέβαια το ΣτΕ, έχει αποδείξει ότι διαχρονικά ακολουθεί τη “γραμμή” της Κυβέρνησης σε τέτοια θέματα, όπως έγινε και με το Μετρό της Θεσσαλονίκης…».

Ενημερωτική συζήτηση

Παράλληλα, η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα, διοργανώνει ενημερωτική συζήτηση για τις αρνητικές επιπτώσεις που θα προκύψουν από τη λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων – Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (Μ.Ε.Α. – Χ.Υ.Τ.Υ.).

Πού και Πότε

Σήμερα Σάββατο, 29/5, στην κεντρική πλατεία των Κροκεών, στις 19:30.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων