spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Έργο βελτίωσης του δικτύου άρδευσης ΤΟΕΒ Ν. Τίρυνθας

Αργολίδα: Έργο βελτίωσης του δικτύου άρδευσης ΤΟΕΒ Ν. Τίρυνθας

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών έργων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 250.000 ευρώ έργο βελτίωσης του δικτύου άρδευσης του ΤΟΕΒ Νέας Τίρυνθας στην Αργολίδα, καθώς και τους όρους της διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου αποκατάστασης της ρύθμισης της κυκλοφορίας και συντήρησης της εθνικής οδού στον κόμβο του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Νεμέας στην Κορινθία, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε τα τεύχη διακήρυξης του με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ έργου αποκατάστασης του επαρχιακού δρόμου Γύθειο – Αρεόπολη – Γερολιμένας, στο τμήμα Γύθειο – Αρεόπολη.

Προέβη ακόμα στην έγκριση του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης 180.000 ευρώ μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης με αντικείμενο τη συντήρηση και αποκατάσταση του ναού Παναγίας Κρίσσας στη Φοινικού.

Εξ άλλου, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την υποβολή πρότασης για ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του έργου αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Ενέκρινε επίσης την επαναπροκήρυξη με νέες προδιαγραφές του συνοπτικού διαγωνισμού, προϋπολογισμού 74.263,60 ευρώ, για την προμήθεια ελαστικών για τα οχήματα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ακόμα, η Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και την ανάθεση της πράξης που αφορά στην επικαιροποίηση της μελέτης σκοπιμότητας για την ανάπτυξη επιχειρηματικού πάρκου στη Μεγαλόπολη.

Στη σημερινή συνεδρίαση, τέλος, η Οικονομική Επιτροπή συζήτησε εκτός ημερησίας διάταξης τρία ακόμα θέματα, προβαίνοντας στη ανάδειξη α) αναδόχου για το έργο συντήρησης και βελτίωσης στο τμήμα Κάτω Μέλπεια – Στάσιμο – όρια νομού, της 7ης επαρχιακής οδού, προϋπολογισμού 460.000 ευρώ, β) οριστικού μειοδότη στο έργο αποκατάστασης βατότητας του δρόμου από την διασταύρωση Βλαχέρνας – Χωτούσα – Λίμνη, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ και γ) προσωρινού μειοδότη στο έργο συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Τρίπολη – Βούρβουρα – Αγιος Πέτρος, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων