spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου για Φεστιβάλ Ρίψεων-ποιους ευχαριστεί

Ο ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου για Φεστιβάλ Ρίψεων-ποιους ευχαριστεί

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω για την σημαντική βοήθεια που προσέφεραν για την διεξαγωγή των αγώνων ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΙΨΕΩΝ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ:


Την Περιφέρεια Πελ/σου και ειδικότερα  τον Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Λαμπρόπουλο. Τον Δήμο Τρίπολης   και ειδικότερα τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού  Δημ.  Μακαρούνη. Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης και τον Πρόεδρο Ηλία Κούρο.

Τη Διεύθυνση του Ο.Α.Κ.Α. Το προσωπικό του ΔΑΚ Τρίπολης, και όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση του αγώνα. Το σύνδεσμο κριτών κλασσικού Αθλητισμού.

Τον Ε.Ε.Σ. παράρτημα Τρίπολης. Τους ανθρώπους των Μ.Μ.Ε. για την βοήθειά τους. Τον ΣΕΓΑΣ για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια  στην διοργάνωση του αγώνα.

Πάνω από όλα ευχαριστεί τους αθλητές και προπονητές που ταξίδεψαν από όλη την  Ελλάδα  και ήρθαν στην όμορφη πόλη μας και μας χάρισαν για ακόμη μια φορά Πανελλήνια ρεκόρ αλλά παγκόσμιες επιδόσεις.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα με την βοήθεια όλων οι αγώνες αυτοί να γίνουν διεθνείς  και να απολαύσουμε στην Τρίπολη μεγάλους αθλητές των Ρίψεων  από όλο τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων