spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΛαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: Ένοχες ομολογίες Γιαννακούρα

Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: Ένοχες ομολογίες Γιαννακούρα

Αντί ο κ. Γιαννακούρας να ζητήσει συγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής στα Βαλτετσοχώρια για το περιβαλλοντικό – οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα της ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα δίνοντας όρκους πίστης στην επιχειρηματικότητα, επιτίθεται με χθεσινή του συνέντευξη στο ΚΚΕ και στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, που αποκάλυψαν το επιχειρούμενο δεύτερο έγκλημα στη περιοχή.

Ομολογεί ένοχα ότι όλα αυτά τα ήξερε μήνες τώρα και είχε μιλήσει μάλιστα και με τον Ιταλό επιχειρηματία. Αλήθεια με ποια ιδιότητα μίλησε τώρα; Ή μίλαγε από όταν ήταν αντιπεριφερειάρχης; Μήπως είναι και αυτό έργο Τατούλη; Αφού τα ήξερε όλα γιατί σιωπούσε;

Ξέρει και ο ίδιος, όπως και η πρώην Περιφερειακή Αρχή Τατούλη, όπως και όλοι τους ότι, αυτό το εργοστάσιο με τα σάπια κρέατα, τα νεκρά ζώα και τα συναφή!!! είναι παρεπόμενο μετά την εγκατάσταση του σκουπιδοεργοστασίου και του ΧΥΤΥ στη Παλαιόχουνη.

Ξέρει όπως ξέρουν όλοι ότι, στους σχεδιασμούς είναι και τα απόβλητα τυροκομείων, πτηνοτροφικών μονάδων ακόμα και η καύση σκουπιδιών για την παραγωγή ενέργειας.

Ήταν πρωτεργάτης άλλωστε ο κ. Γιαννακούρας όχι μόνο για τη ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα αλλά και για το βιοαέριο στη Μπέλμπερη πριν εννέα χρόνια. «Έργα και ημέρες» που συνεχίζουν και απογειώνουν οι σημερινοί κυβερνώντες της Ν.Δ και η περιφερειακή αρχή Νίκα.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν και γνώση και μνήμη και γι’ αυτό θα οργανώσουν τη πάλη τους για να μην γίνει η περιοχή η Φυλή της Πελοποννήσου. Και αν χρειαστεί θα γίνει και «της Μπέλμπερης» για να το επιτύχουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων