spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΓιαννακουρας σε Γόντικα: "Πενιχρό υποκοκατάστατο του ΚΚΕ... λασπολόγε

Γιαννακουρας σε Γόντικα: “Πενιχρό υποκοκατάστατο του ΚΚΕ… λασπολόγε

Διπρόσωπε Γόντικα, σε αφήνω να κυλιέσαι στις λάσπες και στον κατήφορό σου»

Πενιχρό υποκατάστατο του ιστορικού ΚΚΕ, λασπολόγε Γόντικα, οι ανυπόστατες και εμπαθείς συκοφαντίες σου δεν μπορούν με πλήξουν. Ψευτοεπαναστάτη της πεντάρας να πλένεις το στόμα σου, όταν τολμάς να μιλάς για τον καθαρότητα και την ευθύτητα του Γιαννακούρα.

Δεν το επιτρέπω και δεν το δέχομαι από έναν ψευτοπαλικαρά , μηδενιστή, καταστροφολόγο, που το μόνο που ξέρει είναι το «όχι» σε όλα. Που, αν η Κοινωνία είχε εφαρμόσει αυτά που επικαλείσαι και θέλεις, θα ζούσαμε σε πρωτόγονη κατάσταση.

Ο Γιαννακούρας ούτε είχε, ούτε έχει, ούτε θα έχει πονηρές συναλλαγές με επιχειρηματίες και με καναλάρχες, όπως εσύ. Εγώ συνομιλώ μόνο με τους πολίτες και απαντώ σε κάθε τηλεφώνημα που μου γίνεται, όπως απάντησα και στον συγκεκριμένο επιχειρηματία, που ούτε τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε ήξερα τι επιχείρηση θα έστηνε. Όταν όμως συνειδητοποίησα, επειδή ζω στην περιοχή και αγαπώ τον τόπο μου, τι πρόκειται να φτιάξει, ήμουν από τους πρώτους που έψαξα το θέμα και δεν περιμέναμε από εσένα να μας ανοίξεις τα μάτια.

Όσο για το θέμα της μονάδας, που αναφέρεις, της ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα, είμαι και τώρα υπέρμαχος της λύσης αυτής, γιατί ακολουθώ την τεχνολογική εξέλιξη και δεν μένω κολλημένος, όπως εσύ, σε ιδεοληψίες, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να καθαρίσει ο τόπος από τα σκουπίδια, κάτι που εσένα δεν σε συμφέρει, για να έχεις λόγο ύπαρξης.
Άλλωστε δεν ήμουν εγώ αυτός που έφερα την ΤΕΡΝΑ στην Παλαιόχουνη, αλλά αυτοί που πούλησαν εκτάσεις την έφεραν.

Εννιά χρόνια που υπηρέτησα την Αρκαδία και το λαό της από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη , όλοι γνωρίζουν και εσύ ακόμα διπρόσωπε, ψευτοεπαναστάτη, την τιμιότητά μου, την διαφάνεια σε ό,τι έκανα και την ανιδιοτελή αγάπη μου για τον τόπο μου και αυτό αποδεικνύεται και από τους 13 χιλιάδες Αρκάδες που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Δεν έχω καταφερθεί ποτέ εναντίον του ΚΚΕ, γιατί πάνω από όλα τιμώ τους αγώνες τους. Αντίθετα δεν τιμώ εσένα, γιατί είσαι διπρόσωπος και κρατικοδίαιτος μηδενιστής. Είσαι τόσο διπρόσωπος, που, όταν μου ζήτησες επανειλημμένως και καλά έκανες, να φτιάξουμε στο όμορφο χωριό σου, τα Μαγούλιανα, μία δεξαμενή για να προστατέψουμε το Μαίναλο σε περίπτωση πυρκαγιάς και συγχρόνως να υδροδοτήσουμε τον οικισμό «ΠΑΝ» στον Καμπέα, στο οποίο ανταποκρίθηκα με χαρά, όταν το έφερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ψήφισες «ΟΧΙ», γιατί μόνο «ΟΧΙ» ξέρεις να λες.

Εγώ ζω σεμνά και ταπεινά, εργάζομαι ακόμα, όπως έκανα πάντα στη ζωή μου, γιατί δεν είμαι ούτε συνδικαλιστής, ούτε συνταξιούχος και αργόσχολος και δεν θα καταδεχθώ να ασχοληθώ μαζί σου ό,τι και να γράψεις. Δεν θα σπαταλήσω το χρόνο μου να απαντήσω σε εσένα γιατί δεν αξίζεις τον κόπο , έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου.

Εγώ μένω στο χωριό μου, γιατί αγαπώ τον τόπο μου, αγαπώ τους ανθρώπους , δεν τους έχω κοροϊδέψει ποτέ και όσο μπορώ με τον τρόπο μου, προσπαθώ να βοηθήσω την αγαπημένη μου Αρκαδία.

Σε αφήνω να κυλιέσαι στις λάσπες σου και στον κατήφορό σου, προσπαθώντας μέσα από την λάσπη που βρίσκεσαι να πετάξεις λάσπη σε εμένα και σου απαντώ, για μία ακόμα φορά πως σε εμένα λάσπη δεν κολλάει και δεν πρόκειται να κολλήσει ποτέ. Ψάξε άλλους ομοίους σου να την ρίξεις.