spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚολυμβητικές επιτυχίες για τους Ιπτάμενους Αργολίδας

Κολυμβητικές επιτυχίες για τους Ιπτάμενους Αργολίδας

Η Ιπτάμενη Ευφροσύνη Σκούμπη συμμετείχε σε αγώνες κολύμβησης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Πάτρα και κατέκτησε την 1η θέση στα 400μ., την 2η θέση στα 100μ.ύπτιο και στα 200μ. ελεύθερο και την 3η θέση στα 200μ. ύπτιο στην κατηγορία της, κάνοντας ταυτόχρονα και ατομικά ρεκόρ.

Η Ευφροσύνη Σκούμπη, με την προπονητική καθοδήγηση της ειδικευμένης στην κολύμβηση έμπειρης προπονήτριας των Ιπτάμενων Κατερίνας Δημακοπούλου προετοιμάζεται για τους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης στις αγωνιστικές κατηγορίες όπου μαζί με άλλους κολυμβητές των Ιπτάμενων θα εκπροσωπήσουν την Αργολίδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών τον Ιούλιο στην Αθήνα.

Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της όπως και σε όλους τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ καθώς και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων οι οποίοι φέρνουν τα τελευταία χρόνια κολυμβητικές επιτυχίες σε όλη την Αργολίδα.

Στους Ιπτάμενους Αργολίδας που είναι αναγνωρισμένο αθλητικό κολυμβητικό σωματείο με ειδική άδεια από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού λειτουργούν ακαδημίες εκμάθησης όπου τα παιδιά μαθαίνουν να κολυμπούν σωστά, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα που δημιουργούν πρωταθλητές!

Οι Ιπτάμενοι αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ποιοτική κολυμβητική δουλειά που κάνουν και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων