spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΑ.Πουλάς: Εγκράτεια στο άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής

Α.Πουλάς: Εγκράτεια στο άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής

Στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας και των εμβολιασμών παραβρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, ως υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής

Ο κ. Πουλάς έλαβε το λόγο για να επισημάνει αρχικά την ανάγκη να μην καλλιεργείται η λογική του εφησυχασμού στους πολίτες με το άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, το οποίο όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ν. Αργολίδας θα πρέπει να γίνει σταδιακά και με απόλυτη προσοχή.

Επίσης, εξέφρασε την ανησυχια του για το ποσοστο των εμβολιασμένων ενηλίκων και ειδικά των υπερηλίκων το οποίο θα πρέπει να αυξηθεί προκειμένου να υπάρξει επαρκής εμβολιαστική κάλυψη των συγκεκριμένων ηλικιακών ομάδων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Πουλάς στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα Νοσοκομεία τα οποία θα πρέπει σταδιακά να επιστρέψουν στην κανονικότητα, καθώς τα ραντεβού έχουν συσσωρευτεί και οι πολίτες θα πρέπει να έχουν άμεσα ευρεία πρόσβαση στη δημόσια υγεία και για άλλα νοσήματα εκτός Covid.

Τέλος επεσήμανε την ανάγκη η Πολιτεία να συνυπολογίσει και την κόπωση του υγειονομικού προσωπικού στη διαδικασία επιστροφής των Νοσοκομείων στην κανονική τους λειτουργία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων