spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΑναμεταδότης ψηφιακών καναλιών θα τοποθετηθεί στα Φιλιατρά

Αναμεταδότης ψηφιακών καναλιών θα τοποθετηθεί στα Φιλιατρά

Αναμεταδότης ψηφιακών καναλιών θα τοποθετηθεί στα Φιλιατρά, για να υπάρχει καλύτερο σήμα στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Αυτό, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη, θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα – και οι πολίτες θα πρέπει να στρέψουν τις κεραίες τους προς την περιοχή της παλιάς δεξαμενής.

Σε ενημέρωση του δημάρχου τονίζεται:

«Με πρωτοβουλία μου και κατόπιν γενομένης συνεννόησης και συνεργασίας με ιδιωτική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας και ψηφιακών μεταδόσεων δημιουργείται, στην περιοχή των Φιλιατρών, σταθμός αναμετάδοσης, προκειμένου να αποκατασταθεί το σήμα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Με τον τρόπο αυτό θα σταματήσει, επιτέλους, η μακρόχρονη ταλαιπωρία των κατοίκων και τηλεθεατών, στους οποίους ζητείται να πληρώνουν τα απαραίτητα τέλη, αλλά η παροχή είναι μηδέν.

Οι κάτοικοι της πόλης θα πρέπει να στρέψουν την κεραία του τηλεοπτικού δέκτη τους προς την περιοχή της παλιάς δεξαμενής, και μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα θα φθάνει, πλέον, “καθαρό” σήμα σε όλους.

Όπως βλέπετε, καμία προεκλογική εξαγγελία μας δεν αφήνεται στην “τύχη” της και καθένα από τα συσσωρευμένα προβλήματά της, από πολλών ετών, παντελούς αδιαφορίας και ανεπάρκειας άλλων, παίρνουν το δρόμο, για την επίλυσή τους. Και φυσικά, εννοείται πως… συνεχίζουμε!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων