spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΠάτρα: Ενα κτίριο-κόσμημα για το Δημοτικό Ωδείο

Πάτρα: Ενα κτίριο-κόσμημα για το Δημοτικό Ωδείο

Η χθεσινή, Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού επιλέχθηκε για να παρουσιαστεί το νέο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Δημοτικό Ωδείο Πατρών, όσο καιρό πραγματοποιούνται εργασίες επισκευής, συντήρησης και αποκατάστασης της φυσικής έδρας του Δημοτικού Ωδείου.

Μέχρι τότε, τα μαθήματα θα γίνονται στο νεοκλασικό που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αράτου και Ρήγα Φεραίου, το διατηρητέο που διαμορφώθηκε για να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες και να είναι σε απόλυτη αρμονία με το σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που παράγεται σε αυτό.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης σημείωσε πως δεν μπορεί να υπάρχει πολιτισμός χωρίς ζωή και δουλειά και χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν οι σύγχρονες ανάγκες του λαού. «Πρέπει να αγωνιστούμε για να υπάρχει ζωή για όλους τους ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφερόμενος στο έργο του Πολιτιστικού Οργανισμού επεσήμανε πως παλεύει «για να έχουμε στην πόλη μας αυτά που δικαιούνται οι νέοι και τα παιδιά μας». Στο πλαίσιο αυτό τέθηκε και ο στόχος ανακαίνισης των δύο κτιρίων του Δήμου και για όσο διάστημα χρειαστεί, διαμορφώθηκε ο συγκεκριμένος χώρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων