spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ν. Κίου στους Κήπους του ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ν. Κίου στους Κήπους του ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Το ΦΟΥΓΑΡΟ συνεργάζεται με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου και σας καλούν σε μία δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων- για τη ρύπανση των υδάτων και την προστασία των θαλασσών.

Τη δράση του ΚΠΕ Ν.Κίου θα συνοδεύσει εργαστήριο από τη δημιουργική ομάδα του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, για παιδιά από 5 ετών. Ένα παραμύθι για το περιβάλλον θα μας δώσει διάφορες αφορμές για ομαδικά παιχνίδια και trash art κατασκευές από καπάκια και άλλα επαναχρησιμοποιούμενα… για να μην καταλήξουν στη θάλασσα!

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, ώρα 7:30 μ.μ. στο ξύλινο κοντά στην καντίνα.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Περιορισμένες θέσεις μόνο με κράτηση συμμετοχής

Δήλωση Συμμετοχής: 2752047370, workshops@anthosfougaro.gr

Λίγα λογια για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Φέτος η ημέρα Περιβάλλοντος θα αποτελέσει και την απαρχή της διεθνούς δεκαετίας δράσης (2021-2030) για την αποκατάσταση των οικοσυστημάτων των Ηνωμένων Εθνών (UN) μία παγκόσμια πρωτοβουλία για την αποκατάσταση και αναβίωση ποικίλων οικοσυστημάτων, από τις κορυφές των βουνών μέχρι τα βάθη της θάλασσας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων