spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΑρκαδία: Δίκτυο φυσικού αερίου 46 χλμ στη Μεγαλόπολη

Αρκαδία: Δίκτυο φυσικού αερίου 46 χλμ στη Μεγαλόπολη

Δίκτυο φυσικού αερίου 46 χλμ. με δυναμικότητα σύνδεσης έως και 3.600 νοικοκυριών πρόκειται να κατασκευαστεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022 στη Μεγαλόπολη, σύμφωνα με το σχέδιο ένταξης του έργου.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Θανάσης Χριστογιαννόπουλος μιλώντας για τα σημαντικά ζητήματα της περιοχής του.

Οσον αφορά την τηλεθέρμανση επεσήμανε ότι ολοκληρώθηκε για φέτος η λειτουργία της επισημαίνοντας ότι για πρώτη φορά αυτή τη χρονιά λειτούργησε με την απασχόληση 10 νέων από τη Μεγαλόπολη, γεγονός που μεταξύ άλλων κατέβασε το λειτουργικό κόστος στο 1/3 σε σχέση με άλλες χρονιές.

Οσον αφορά το Επιχειρηματικό Πάρκο που προβλέπεται να κατασκευαστεί στο πλαίσιο της μεταλιγνιτικής εποχής, σημείωσε ότι έχει ήδη ανατεθεί από τη ΔΕΗ σε μελετητικό γραφείο η εκπόνηση ειδικών πολεοδομικών σχεδίων για τη Ζώνη απολιγνιτοποίησης, ώστε να οριστικοποιηθεί η χωροθέτηση των 1.700 στρεμμάτων για το πάρκο.

Τέλος σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Δήμου Μεγαλόπολης με την επιτροπή αξιολόγησης και καταλληλότητας των προτεινόμενων εγκαταστάσεων για τη στέγαση αγροτικών φυλακών και αναμένεται προσεχώς να δοθεί η απαιτούμενη έγκριση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων