spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ 1Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το εξοχικό της στην Κόρινθο

Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το εξοχικό της στην Κόρινθο

H Μπέσσυ Αργυράκη περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, αφού η φωτιά στην Κορινθία έκαψε την εξοχική της κατοικία, η οποία βρίσκεται στον οικισμό Άνω Πευκενέα.

Μεγάλο μέρος του εξοχικού της Μπέσσυς Αργυράκη κάηκε
Στον οικισμό βρέθηκε η κάμερα του Mega και κατέγραψε την κατάσταση με τη φωτιά στην Κορινθία, όπου βρίσκεται το σπίτι της αγαπημένης τραγουδίστριας, μεγάλο μέρος του οποίου κάηκε.

H Μπέσσυ Αργυράκη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Μάλιστα, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” και υπογράμμισε «δεν είμαι καλά ψυχολογικά και με έχετε συνηθίσει αλλιώς! Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή, θα φύγω να πάω εκεί. Μας έστειλαν οι γείτονες φωτογραφίες. Τη νύχτα οι φλόγες έφαγαν το σπίτι. Αλλά θέλω να πάω να το δω, δεν έχω πλήρη εικόνα. Μου έστειλαν φωτογραφίες το πρωί συγγενείς που μένουν πίσω και που από τα χαράματα με κάνουλες και κουβάδες προσπαθούσαν να σώσουν το δικό τους σπίτι. Σε εμένα το βασικό σπίτι κάηκε. Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Τα σπίτι ξαναγίνονται, οι άνθρωποι όχι, αυτό έχει σημασία».

Να αναφέρουμε ότι σε 40.000 ανέρχονται τα καμένα στρέμματα σε Κορινθία και Αττική, σύμφωνα με ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, το πρωί της Παρασκευής.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το ξημέρωμα βρήκε τους πυροσβέστες αντιμέτωπους με ανέμους 5-6 μποφόρ, ενώ τώρα η μάχη δίνεται κυρίως στο ανατολικό μέτωπο της φωτιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων