spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΠόρος: 21-23 Μαϊου οι τελευταίοι εμβολιασμοί από τις "λίστες"

Πόρος: 21-23 Μαϊου οι τελευταίοι εμβολιασμοί από τις “λίστες”

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, κατόπιν συνεννόησης του Δήμου Πόρου με το Υπουργείο Υγείας (2η ΥΠΕ) και την Γεν. Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το τριήμερο Παρασκευή 21, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Μαΐου 2021 θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίοι εμβολιασμοί των κατοίκων του Δήμου Πόρου που υπέβαλαν σχετική αίτηση στον Δήμο.

Πρόκειται για τους 180 πολίτες που υπέβαλαν αίτηση στην τελευταία προθεσμία που ανακοινώθηκε (7.5.2021), καθώς και για όσους είχαν υποβάλει στις προηγούμενες προθεσμίες και για οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν όταν ειδοποιήθηκαν για το ραντεβού τους.

Όλοι οι ανωτέρω πολίτες, από σήμερα μέχρι την Πέμπτη 20.5.2021 θα λάβουν τηλεφωνική ειδοποίηση από τον Δήμο για το ραντεβού τους, χωρίς να υπάρχει ευελιξία για επιλογή ημέρας και ώρας, και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να φροντίσουν να είναι διαθέσιμοι τις ανωτέρω τρεις μέρες.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τελευταία διαδικασία μαζικών εμβολιασμών που συντονίζει ο Δήμος και επομένως ο εμβολιασμός όσων δεν προσέλθουν στο ραντεβού που θα τους γνωστοποιηθεί θα μείνει σε εκκρεμότητα για άγνωστο διάστημα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων