Λαμπαδηδρομία για τα 10 χρόνια Spetses Mini Marathon

0

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, στην οποία το νησί των Σπετσών είχε κομβικό ρόλο, το Spetses mini Marathon πλαισιώνει τις εκδηλώσεις και γιορτάζει τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνοντας μια λαμπαδηδρομία, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με τη συνεργασία των επιτροπών «Σπέτσες 2021» και «Ελλάδα 2021».

Η Λαμπαδηδρομία είναι συμβολική – καθώς η απόσταση Αθήνα/Σπέτσες είναι 200 χιλιόμετρα – με την συμμετοχή Ολυμπιονικών, καταξιωμένων αθλητών, θεσμικών φορέων, χορηγών αλλά και των Σπετσιωτών εθελοντών που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της διοργάνωσης.

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, με αφετηρία την Αθήνα και τελικό προορισμό τις Σπέτσες, όπου θα πραγματοποιηθεί ο γύρος του νησιού με εθελοντές λαμπαδηδρόμους.

Οι συμμετέχοντες θα κρατούν τη σημαία των Σπετσών και ένα κλαδί ελιάς, ενώ μετά το τέλος της διαδρομής, θα γίνει συμβολική δενδροφύτευση ενός δενδρυλλίου ελιάς.

Παρακαλούνται όσοι εθελοντές/αθλητές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο τμήμα της Λαμπαδηδρομίας που αφορά το γύρο των Σπετσών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021:

Στο τηλέφωνο: 694 621 3111 κ. Παπανικολάου Λίτσα
Στο e-mail: spetses2021@gmail.com
Εκ του Δήμου Σπετσών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here