spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΧαντμπολ: Στο final-4 ο Διομήδης Άργους - τι δήλωσε ο Προπονητής

Χαντμπολ: Στο final-4 ο Διομήδης Άργους – τι δήλωσε ο Προπονητής

Δύο από τους πρωταρχικούς στόχους των Λύκων επιτεύχθηκαν με τη χτεσινή πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου, μετά και την είσοδο στα playoff του Πρωταθλήματος. Μιλήσαμε με το προπονητή μας Γιώργο Χαλκίδη και τον εξτρεμ μας Γρηγόρη Τζίμπουλα που μας δήλωσαν σχετικά:

«Τα παιδιά μου έχουν καταβάλλει υπερπροσπάθεια όλες αυτές τις ημέρες με πολλά παιχνίδια και αυξημένη αγωνιστική πίεση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στο σερί αγώνων για Πρωτάθλημα και Κύπελλο που δώσαμε.

Η επίτευξη της παρουσίας της ομάδας μας στο Final-4 του Κυπέλλου, ενός εκ των πρωταρχικών στόχων μας, όπως και η συμμετοχή στα playoff του Πρωταθλήματος μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Χωρίς άγχος πηγαίνουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μου για την επίτευξη αυτών των δύο στόχων, δουλεύουν σκληρά και μεθοδικά σε καθημερινή βάση. Με σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση μπαίνουμε στην τελική ευθεία και των δύο διοργανώσεων.

Να είναι σίγουρος ο κόσμος του Άργους πως τόσο στο Final-4, όσο και στα playoff θα τα δώσουμε όλα για να τιμήσουμε το όνομα του Διομήδη, τη φανέλα μας και ολόκληρη την πόλη!»

Γρηγόρης Τζίμπουλας:
«Μετά την είσοδο στα playoff θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και το εισιτήριο για το Final-4 του Κυπέλλου, γεγονός που μας άγχωσε λίγο παραπάνω γι’ αυτό και η χτεσινή μας απόδοση δεν ήταν ίδια με τα πρόσφατα παιχνίδια μας.

Παρόλα αυτά αντιδράσαμε, βγάλαμε πείσμα και πίεση σε όλο το γήπεδο και καταφέραμε στα τελευταία λεπτά να χτίσουμε μια μικρή διαφορά κατακτώντας την πολυπόθητη νίκη και πρόκριση.

Όλη η ομάδα είναι προσηλωμένη στη δύσκολη σειρά αγώνων που έρχονται. Εύχομαι καλή συνέχεια και χωρίς τραυματισμούς ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων