spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ 1Η Σαρλίζ Θερόν έγινε κοκκινομάλλα για τις ανάγκες της νέας της ταινίας

Η Σαρλίζ Θερόν έγινε κοκκινομάλλα για τις ανάγκες της νέας της ταινίας

Η Σαρλίζ Θερόν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και η αποκάλυψη έγινε στο προφίλ της στο Instagram.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έγινε κοκκινομάλλα για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στη σειρά του Netflix που λέγεται «School for Good and Evil» και στην οποία η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται τη Lady Lesso.

Η 45χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ που γνωρίζει καλά πώς να μεταμορφώνεται για τους ρόλους της, αυτή τη φορά, δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά. Απλά έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα και τα έκανε σγουρά.

Πριν από λίγες ώρες, η ίδια ανέβασε τις δύο παρακάτω φωτογραφίες στο instagram όπου μπορεί να μην φαίνεται το πρόσωπό της ξεκάθαρα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τα κατακόκκινα μαλλιά της.

Υπεύθυνος για το νέο hairlook είναι ο επί χρόνια προσωπικός της hair stylist, Adir Abergel, ο οποίος ανέβασε τις ίδιες φωτογραφίες στον δικό του λογαριασμό στο instagram κι έγραψε: «Το μυστικό μόλις αποκαλύφθηκε! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πέρασα την καραντίνα μου στην Ιρλανδία.

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θα επέλεγα να περάσω το lockdown, αλλά για την Lady Lesso θα έκανα τα πάντα! Ηταν απόλαυση για μένα να δημιουργήσω αυτό το look».

Και το Netflix πάντως ανέβασε φωτογραφίες της Σαρλίζ Θερόν από τον νέο της ρόλο στο twitter.

Η ταινία είναι μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου

Το «Σχολείο του Καλού και του Κακού» ήταν το πρώτο μυθιστόρημα του Σομάν Τσεϊνάνι που έγινε αμέσως best seller των New York Times.

Το βιβλίο είναι το πρώτο από τα έξι της σειράς «Το Σχολείο του Καλού και του Κακού». Η σειρά έχει πουλήσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Έχει μεταφραστεί σε 30 γλώσσες και στις έξι ηπείρους. Και έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό από όλο τον κόσμο.

Το τελευταίο βιβλίο της σειράς The School for Good and Evil: One True King, κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις HarperCollins στις 2 Ιουνίου 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων