spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Βουνοπαρέα Αργολίδας έδρασε δυναμικά ξανά

Η Βουνοπαρέα Αργολίδας έδρασε δυναμικά ξανά

Η Βουνοπαρέα Αργολίδας για μια ακόμη φορά ήταν εξαιρετική και πολύ δυναμική, όπως πάντα!!!


Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στην δραστηριότητα και όσους βοήθησαν (τεχνικά) για αυτήν, τον Θανάση και τον Δημήτρη από τον Ε.Ο.Σ. Τρίπολης για την βοήθεια τους στην τοποθέτηση ασφαλειών!

Η Βουνοπαρέα Αργολίδας δημιουργεί συνεχώς δραστηριότητες σε μονοπάτια, με φυσιολατρικό, ορειβατικό, πεζοπορικό, ιστορικό και μυθολογικό ενδιαφέρων, για να έρθουμε όλοι πιο κοντά και με ασφάλεια στη ΦΥΣΗ!

Άλλο ένα μονοπάτι ολοκληρώθηκε και την Κυριακή 16/05/2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη διάσχιση σε αυτό με επιτυχία. Η Βουνοπαρέα Αργολίδας φρόντισε για τον σχεδιασμό, τον καθαρισμό και την ασφάλεια στα δύσκολα περάσματα του μονοπατιού, με την βοήθεια φίλων από το Ε.Ο.Σ. Τρίπολις.

Μέσα στην παραδεισένια φύση του φαραγγιού και του ορεινού αυτού πεδίου, κατεβαίνοντας, η ανεβαίνοντας, έχεις πάντα ανεβασμένη την ψυχολογία σου, για αυτό προσπαθούμε πάντα μέσα από τις δράσεις που τις απολαμβάνουμε, να αναδεικνύουμε και την κάθε περιοχή!

Η εμπειρία, η γνώση, και το μεράκι είναι το μείγμα της αντοχής και της αποτελεσματικότητας των δράσεων σε κάθε εξόρμηση!

Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ στην Βουν.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων