spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑΒαριές αιχμές Τζαβάρα στην Κυβέρνηση- "δεν συμμετέχω σε γελοιότητες"

Βαριές αιχμές Τζαβάρα στην Κυβέρνηση- “δεν συμμετέχω σε γελοιότητες”

Μετωπική επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε πριν από λίγο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας.

Μιλάμε ουσιαστικά για το πρώτο ρήγμα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, η οποία μάλιστα «ανακοινώθηκε» στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι.

Αφήνοντας κυριολεκτικά άφωνο τον παρουσιαστή ο οποίος άκουγε τον κορυφαίο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να επιτίθεται κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει!

Ο Κώστας Τζαβάρας αναφερόμενος στο θέμα κλεισίματος πανεπιστημιακών ιδρυμάτων στον νομό Ηλείας, χαρακτήρισε «κωμωδία και γελοιότητα» την παρέμβαση άλλων γαλάζιων βουλευτών για να σώσουν τα ιδρύματα στις εκλογικές τους περιφέρειες, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν είναι ούτε πολιτικάντης, ούτε παιδί του κομματικού σωλήνα.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να είναι πλέον υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, για να «μην συμμετέχει στην γελοιότητα». Όπως επίσης να μην τολμήσει κανένας να αμφισβητήσει την εντιμότητα του και να τον χαρακτηρίσει «πολιτικάντη».

Επιτέθηκε όμως και στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, λέγοντας ότι για την αύξηση της σκληρής εγκληματικότητας δεν ευθύνονται τόσο οι ποινές, όσο η βεβαιότητα των εγκληματιών ότι δεν πρόκειται να συλληφθούν!

Δηλαδή αμφισβήτησε ευθέως το δόγμα «νόμος και τάξη» που αποτελούσε κορυφαίο προεκλογικό αφήγημα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία για τις καταγγελίες του βουλευτή

YouTube player

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων